Konya Büyükşehir 500 kitap hediye ediyor I TIKLA, ÇEKİLİŞE KATIL

Konya’daki Kitap Günleri, yoğun ilgiyle devam ediyor. Ziyaretçi sayısı 5 günde 250 bini geçti. Büyükşehir Belediyesi, 5 kişiye, kitap fuarındaki yazarların eserlerinden oluşan 100’er kitaplık set hediye edecek. İşte başvuru için yapmanız gerekenler.

Konya Büyükşehir 500 kitap hediye ediyor I TIKLA, ÇEKİLİŞE KATIL

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Selçuklu Kongre Merkezi’nde devam eden Konya Kitap Günleri büyük ilgi görüyor.

KONYA KİTAP FUARINI KAÇ KİŞİ ZİYARET ETTİ?

Santları ziyaret ederek kitapseverlerle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kitap Günleri’nin tüm coşkusuyla devam ettiğini belirterek, beşinci gün itibariyle 250 bin ziyaretçi sayısının aşıldığını söyledi.

2019 yılındaki Kitap Günleri’nde ulaşılan ziyaretçi sayısının geçileceğini beklediklerini kaydeden Başkan Altay, “Sadece kitap almak için değil, söyleşi için, konser için gelen ziyaretçilerimiz ortamdan çok memnun. Misafir yayınevlerimiz de çok memnun. Coşku dolu bir Kitap Günleri yaşıyoruz. Ben tüm ziyaretçilere, yayınevlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖNEMLİ YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Konya Kitap Günleri’nin ilk gününde; Metin Azimli, Süleyman Ragıp Yazıcılar, Emine Şenlikoğlu,

İkinci gününde; Mete Yarar, Mustafa Karataş, Hatice Kübra Tongar, Sıtkı Aslanhan, Mustafa Armağan, Selma Argon Ersoy,

Üçüncü gününde; Aykut Ertuğrul, Ahmet Turgut, Murat Tavlı, Erkan Göksu, Emrah Safa Gürkan, Yusuf Kaplan, Selahattin Yusuf, Tarıf Tufan, İhsan Kabil, Sadık Yalsızuçanlar, Hayati İnanç, Vural Kaya,

Kitap Günleri’nin dördüncü gününde ise; Mevlana İdris, Ömer Tuğrul İnançer, Yasin Aktay, Musa Mert, Mehmet Fatih Çıtlak, Bekir Develi, Münir Arıkan okuyucularıyla buluştu.

2021 KONYA KİTAP GÜNLERİ NE ZAMAN BİTECEK?

250 yayınevi ve 450 yazarın katıldığı Konya Kitap Günleri, 24 Ekim’e kadar 10.00 – 21.00 saatleri arasında kitapseverlerin ziyaretine açık olmaya devam edecek.

5 KİŞİYE 100’ER KİTAPLIK SET HEDİYE EDİLECEK

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kitap Günleri coşkusunu, kitap sevenleri mutlu edecek bir haberle devam ettiriyor. Belediye, 5 kişiye, kitap fuarında yer alan yazarların eserlerinden oluşan 100’er kitaplık set hediye edecek.

konya-buyuksehir-500-kitap-hediye-ediyor-i-tikla-cekilise-katil.png

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 500 KİTAP HEDİYE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Belediyenin 100 kitaplık setine sahip olmak için başvurular Twitter ve Instagram üzerinden yapılabiliyor. İşte başvuru yapılabilecek adresler:

500 KİTAP HEDİYE BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN - TWİTTER

500 KİTAP HEDİYE BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN - INSTAGRAM

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.