Konya’da 350 bin liralık soygun! Koleksiyonları çalmışlar

Konya’da girdikleri iş yerinden 350 bin lira değerinde tesbih, kol saati ve yüzük gibi koleksiyonları çalan biri kadın iki şüpheli operasyonla yakalandı. Çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. İkisi de tutuklandı.

Konya’da 350 bin liralık soygun! Koleksiyonları çalmışlar

Konya polisi, girdikleri iş yerinden 350 bin lira değerinde koleksiyon eşyalarını çalan biri kadın iki şüpheliyi saklandıkları stüdyo dairede yakalandı. Çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

350 BİN LİRALIK HIRSIZLIK YAPMIŞLAR

Olay, Konya’nın Selçuklu ilçesi Hazım Uluşahin İş Merkezlerindeki bir iş yerinde yaşandı.

İddiaya göre; sabah iş yerine giden Ş.P., etrafın dağınık ve koleksiyonlarının yerinde olmadığını fark etti. Ş.P’nin ihbarı üzerine polis ekipleri, çalışma başlattı.

Ekipler, iş yerinden 350 bin lira değerinde tesbih, kol saati ve yüzük koleksiyonları ile iki adet av tüfeği, kilim-heybe gibi eşyaların çalındığını belirledi.

konyada-350-bin-liralik-soygun-koleksiyonlari-calmislar.jpg

ŞÜPHELİLER ÖNCE GÜVENLİK KAMERALARINA SONRA DA POLİSE YAKALANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, hırsızların peşine düştü. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin 10 adet suç kaydı olan Adem E. (38) ve 14 adet suç kaydı olan Ayşe Dilek T. (43) olduğunu belirledi.

Ekipler, 2 şüpheliyi kısa sürede sakladıkları stüdyo dairede yakalayarak gözaltına aldı. İş yerinden çalınan malzemeler ise sahibine teslim edildi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Adem E. ve Ayşe Dilek T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-350-bin-liralik-soygun-koleksiyonlari-calmislar-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.