Konya’da bir garip olay! Tek tek polisleri sayıp gitti

Konya’da geceyi hareketlendiren bir olay yaşandı. Polisten kaçan sürücü, kaza yapınca yakalandı. Olay yerine gelen ve sürücünün arkadaşı olduğu belirten kişi, tek tek polisleri saydı, "güvendeyiz" deyip gitti.

Konya’da bir garip olay! Tek tek polisleri sayıp gitti

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan habere göre; gece geç saatlerde Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Fırat Caddesinde devriye gezen ekipler, 42 AST 555 plakalı cip sürücüsüne dur ihtarında bulundu.

Tüm uyarılara rağmen durmayan ve kaçmaya başlayan sürücü, yaklaşık 10 kilometre sonra yol kenarındaki bir ağaca çarptı ve aracın hareket kabiliyetini kaybetmesinin ardından yanında bulunan arkadaşı ile birlikte aracı terk etti.

konyada-bir-garip-olay-tek-tek-polisleri-sayip-gitti.jpg

Yaya olarak kaçan araç sürücüsü G.Ö. ile yanında bulunan arkadaşı kısa sürede yakalandı.

konyada-bir-garip-olay-tek-tek-polisleri-sayip-gitti-001.jpg

Ekipler araç üzerinde inceleme yaptığı sırada sürücünün bir arkadaşı yanında kız arkadaşı ile olay yerine geldi. Polisten kaçan araç sürücüsünün G.Ö. olmadığını, aracı yanındaki kız arkadaşının kullandığını iddia eden kişi, "Biz haber alınca geldik. Kaza yaptık dediler. ” diye konuştu.

POLİSLERİ SAYDI, "GÜVENDEYİZ" DEDİ

Aynı kişi, daha sonra tek tek olay yerinde bulunan polis memurlarını saymaya başladı. Bir polis memurunun “Ne sayıyorsun?” sorusu üzerine ismi öğrenilemeyen kişi, “Gece görevi iyiymiş, kalabalık. Ben bu durumdan gayet memnunum. Bu kadar korunmaktan kimse rahatsız olamaz. Türk vatandaşı olarak memnunum. Benim 3 tane abim özel harekat polisi” cevabını verdi.

Daha sonra kız arkadaşıyla birlikte olay yerinden ayrılan kişinin ne yapmak istediğini kimse anlamadı.

konyada-bir-garip-olay-tek-tek-polisleri-sayip-gitti-002.jpg

Gözaltına alınan sürücü G.Ö. ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, sürücüye dur ihtarına uymamak, trafiği tehlikeye düşürmek ve araç ile drift atma suçlarından 58 bin lira idari para cezası kesildi.

konyada-bir-garip-olay-tek-tek-polisleri-sayip-gitti-003.jpg

Sürücünün ehliyetine 2 ay el konuldu, araç 60 gün trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.