Konya’da canlı yayın yapılırken ölümlü kazaya sebep olan sürücü hakkında ilk karar

Konya'nın Derbent ilçesinde Bünyamin Öz’ün hayatını kaybettiği, eşi ve 3 çocuğunun da yaralandığı kazaya neden olduğu görüntülere yansıyan sürücü Mustafa K. hakkında ilk karar çıktı. Adliyeye sevk edilen 51 yaşındaki şüpheli, tutuklandı.

Konya’da canlı yayın yapılırken ölümlü kazaya sebep olan sürücü hakkında ilk karar

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; olay, Pazar günü öğle saatlerinde Konya’nın Derbent İlçesinde yaşanmıştı.

İddiaya göre; Bünyamin Öz (38), eşi ve 3 çocuğuyla birlikte Derbent’e bağlı Saraypınar Mahallesinden çıkıp Beyşehir ilçesi istikametine yola çıktı.

Öz’ün kullandığı araç, sürücünün kontrolünden çıkıp devrildi.

İhbarla olay yerine ulaşan ekiplerin yaptığı kontrolde Bünyamin Öz’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan Öz’ün eşi Emine (37), çocukları Ahmet Can (1), Muhammed İbrahim (2) ve Beyza Nur Öz (12) ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

SOSYAL MEDYA CANLI YAYINI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürdüğü sırada, Bünyamin Öz’ün araç yoldan çıkmadan önce sosyal medyada canlı yayın yaptığı tespit edildi.

Görüntüleri izleyen jandarma ekipleri, Saraypınar Mahallesinden çıkışta Bünyamin Öz’ün yoluna çıkan bir otomobilin, seyir halindeyken Öz’e arkadan çarptığını, daha sonra sıkıştırdığını, bu sırada da olayın yaşandığını belirledi.

Bünyamin Öz ile aralarında daha önceden husumet olduğu öne sürülen otomobilin sürücüsü Mustafa K, jandarma tarafından gözaltına alındı.

 

 

TUTUKLANDI

Saraypınar Mahallesinde toprağa verilen Bünyamin Öz’ün cep telefonu kamerasına yansıyan ve sosyal medyada canlı yayınlanan görüntüler delil kabul edildi ve Mustafa K, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Mustafa K, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarmanın olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.  

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum