Konya'da karısı ve kızını kaynar suyla yaktığı iddia edilen sanık yeniden hakim karşısında

Konya'da karısı ve 1,5 yaşındaki kızının üzerine kaynar su dökerek yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ali Ay yeniden hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, sanığın ve avukatının tahliye talebini kabul etmedi.

Konya'da karısı ve kızını kaynar suyla yaktığı iddia edilen sanık yeniden hakim karşısında

Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi'nde 9 Ocak'ta yaşanan olayda, iddiaya göre; Ali Ay, kendisini uyandıran eşi Rukiye Ay'a kızmış ve yer sofrasında oturduğu sırada üzerine kaynar su dökmüştü. Yaralanan Rukiye Ay ve 1,5 yaşındaki kızı, tedavi için hastaneye kaldırılmıştı. Gözaltına alınan Ali Ay tutuklanırken hakkında "kasten yaralama" suçlamasıyla dava açılmıştı.

TAHLİSİNİ İSTEDİ

Konya 10. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu yargılanan sanık Ali Ay ve taraf avukatları katıldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen sanık Ay, "Ben kasıtlı bir şekilde eşimi yaralamaya çalışmadım. Suçsuzum, tahliyemi istiyorum." dedi.

Sanık avukatı Volkan Kara da müvekkilinin söz konusu eylemi gerçekleştirmediğini savunarak, gerekirse adli kontrol şartıyla tahliyesini ve beraatini talep etti.

“EYLEMİ SABİT”

Rukiye Ay'ın avukatı Elif Zehra Türkmen de sanığın eyleminin sabit olduğunu belirterek, cezalandırılmasını istedi. Türkmen, sanığın tutukluluk halinin de devamına karar verilmesini istedi.

TUTUKLU YARGILAMA SÜRECEK

Mahkeme heyeti, suçun işlenişi ve mevcut deliller nedeniyle sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

 

İLGİLİ HABERLER

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.