Konya’da kayınvalidesini öldürüp karısını yaralayan koca her şeyi anlattı

Konya'da hakkında uzaklaştırma kararı aldıran 11 yıllık eşi Hatice Küççüktürk'ü ağır yaralayıp, kayınvalidesi Fatma Gümüş'ü öldüren zanlı hakkında istenen ceza belli oldu. İddianamede, katil zanlısının ifadesine de yer verildi. (Konya Haber)

Konya’da kayınvalidesini öldürüp karısını yaralayan koca her şeyi anlattı

9 Mart 2022 günü sabah saatlerinde Konya’nın merkez Meram ilçesi Konevi Mahallesi Feritpaşa Caddesinde yaşanan olayda, iddiaya göre; hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Abdullah Küççüktürk, 4 çocuğunun annesi Hatice Küçüktürk ve kayınvalidesi Fatma Gümüş'ü evlerinin önünde defalarca bıçakladı.

Hastaneye kaldırılan Fatma Gümüş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hatice Küççüktürk ise günler süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis tarafından yakalanan zanlı Küççüktürk ise çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs suçundan' tutuklandı.

“SENİ DE ÖLDÜRECEĞİM DİYEREK DEFALARCA BIÇAKLAMIŞ”

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Sabah’ta yer alan habere göre; savcılık, katil zanlısı Abdullah Küççüktürk hakkında kayınvalidesine yönelik öldürme eylemi nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet, eşine yönelik eylemi nedeniyle ise 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi.

İddianame Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamede Fatma Gümüş'ün hastaneye gitmek üzere kızı ile asansöre bindiği, zemin katta asansörden inerken karşılarına Küççüktük'ün çıktığı, 'Sen beni aldatıyorsun, sürekli polisi arıyorsun, ben sana demedim mi seni öldüreceğim' diyerek montunun içinden çıkardığı ekmek bıçağı ile önce kayınvalidesini bıçakladığı ve daha sonra kayınvalidesini merdiven boşluğundan merdiven kısmına doğru atmaya çalıştığı, Hatice Küççüktürk'ün buna engel olmaya çalıştığı ve birinci kata doğru kaçmaya çalıştığı, arkasından giden katil zanlısının ise eşini karın, kol ve bacak kısımlarından öldürmek amaçlı defalarca bıçakladığı bilgilerine yer verildi.

“BAŞKA BİR ERKEKLE MESAJLARINI GÖRDÜM”

Katil zanlısının ifadesinin de yer aldığı iddianamede, "Boşanma davası açmadan önce fiilen ayrı yaşıyorduk. Merdiven boşluğunda eşim ve kayınvalidem ile konuşmaya başladım. Daha sonra eşimin elinden cep telefonunu aldım. Başka bir erkekle olan mesajlarını gördüm. Bunun üzerine cinnet getirip, bilincimi kaybettim. Eşime ve kayınvalidemi kaç kez bıçak salladım hatırlamıyorum. Yerde kanları görünce bıçağı atıp kaçtım" dediği belirtildi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.