Konya'da kızının öldüğü olaydan yaralı kurtulan acılı anne mahkemede konuştu

Konya Cihanbeyli'de TIR şoförü Ahmet Rufai Ünver, eşi Nuriye Ünver'i silahla öldürüp kayınpederi, kayınvalidesi ve eşinin babaannesini yaralamıştı. Olaydan yaralı kurtulan acılı anne mahkemede konuştu, ölen kızının son sözlerini aktardı.

Konya'da kızının öldüğü olaydan yaralı kurtulan acılı anne mahkemede konuştu

Konya Haber: Olay, 29 Ekim 2021 tarihinde, Konya'nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Karabağ Mahallesi'nde yaşanmış, iddiaya göre; Ahmet Rufai Ünver (33), eşi Nuriye Ünver ile evde kavga etmiş, bunun üzerine Nuriye Ünver bir süre sonra babasının evine gitmişti.

Kayınpederinin evine giden Ahmet Rufai Ünver, eşi Nuriye Ünver, kayınpederi Abdullah A. (57), kayınvalidesi Hüsniye A. ve eşinin babaannesi Nebahat A'yı (76) tabancayla yaralayarak olay yerinden kaçmıştı.

Yaralılardan Nuriye Ünver tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş, Konya kent merkezinde yakalanan şüpheli Ahmet Rufai Ünver, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

TAHLİYESİNİ İSTEDİ

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, eşi Nuriye Ünver’i öldürdüğü, kayınpederi Abdullah A, kayınvalidesi Raziye A. ve eşinin babaannesi Nebahat A'yı yaraladığı iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık Ahmet Rufai Ünver, müştekiler ve taraf avukatları katıldı. Sanık, önceki beyanlarını tekrarlayarak tahliyesini istedi.

2021/10/29/konyada-ofkeli-koca-dehset-sacti-esini-dahil-babaevinde-kim-varsa-vurdu-ahmet-rufai-unver.jpg

ACILI ANNE KONUŞTU: ANNE BENİM CAN GÜVENLİĞİM YOK

Kızı Nuriye Ünver’in öldürüldüğü olaydan yaralı kurtulan anne Raziye A. sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Olaydan önceki gün kızıyla telefon görüşmesi yaptığını anlatan Raziye A, "Kızım Nuriye tartıştıklarını söyledi. 'Anne benim can güvenliğim yok. Beni tehdit ediyor, banyoya bağlıyor ve işkence ediyor' dedi. Sanık kızımı 'Annenin evine gidersen anneni, babanı, kardeşini vururum' diye tehdit etmiş." ifadesini kullandı.

Nuriye Ü'nün ağabeyi Mustafa A. da olay günü 12.00 gibi kız kardeşinin kendisini aradığını, "Beni buradan götür" dediğini belirtti.

Bunun üzerine 17.00'de işten çıkıp kız kardeşini almaya karar verdiğini aktaran Mustafa A, "Saat 13.30'da kız kardeşim beni tekrar aradı, 'Eşimle tartıştım. Babamlara gidiyorum. Beni oradan al' dedi. Daha sonra ben daha kız kardeşimi almaya gitmeden bu olayın meydana geldiğini öğrendim. Sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.