Konya’da öldürülen Doktor Ekrem Karakaya’nın son görüntüleri

Haber Dairesi, Konya’da görev yaptığı Şehir Hastanesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Doktor Ekrem Karakaya’nın son görüntülerine ulaştı. İşte, olaydan 2 gün önce kaydedilen o görüntüler.

Konya’da öldürülen Doktor Ekrem Karakaya’nın son görüntüleri

Türkiye, 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü Konya Şehir Hastanesi'nde yaşanan olayın üzüntüsü içinde.

İddiaya göre; Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay (39), 7 Haziran’da kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde anjiyo ameliyatı sonrası yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay'ın (58) ölümünden sorumlu tuttuğu kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'yı tabancayla vurarak öldürdü. Akçay daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

DOKTORLAR EYLEM KARARI ALDI

Saldırının ardından sağlık çalışanları 7-8 Temmuz 2022 tarihleri arasında iş bırakma eylemi kararı aldı. Bugün, başta saldırının yaşandığı Konya Şehir Hastanesi olmak üzere tüm Türkiye’deki hastanelerde acil servisler dışında hizmet verilmedi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kardiyoloji uzmanı olan Dr. Ekrem Karakaya'nın cenazesi, Konya’daki işlemlerin tamamlanmasının ardından memleketi Kayseri'nin Develi ilçesine gönderildi. Karakaya, bugün gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ailesinin yanı sıra meslektaşlarını da üzüntüye boğan 2 çocuk babası Ekrem Karakaya’nın, son görüntüleri ortaya çıktı.

konyada-oldurulen-doktor-ekrem-karakayanin-son-goruntuleri.jpg

HABER DAİRESİ ULAŞTI

Haber Dairesi’nin ulaştığı güvenlik kamerası görüntülerinde, Ekrem Karakaya’nın, olaydan 2 gün önce; yani 4 Temmuz 2022 Pazartesi sabahı, Konya’nın Karatay İlçesindeki bir terzi dükkanına geldiği görülüyor.

Daha önce bıraktığı ve işlemleri tamamlanan kıyafetlerini alan Karakaya, daha sonra geldiği aracına binip ayrılıyor.

konyada-oldurulen-doktor-ekrem-karakayanin-son-goruntuleri-001.jpg

“ÇOK DEĞERLİ VE GÜZEL BİR İNSANDI”

Terzi Hızır Hayrettin Arslantaş, Haber Dairesi muhabirine yaptığı açıklamada, “Rahmetli Ekrem bey pazartesi günü iş yerimize geldi. Daha önce bize bıraktığı pantolonları vardı, onları teslim ettik. Kendisine ikramda bulunmak istedik, ameliyata gideceğini söyledi. Allah rahmet eylesin, çok değerli ve güzel bir insandı.” dedi.

Haber Dairesi / Ahmet AKBIYIK (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.