Konya’da Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri dağıtıldı

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları organizesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtıldı.

Konya’da Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri dağıtıldı

Konya'da Ramazan ayının manevi atmosferiyle birlikte yardımlaşma ve dayanışma duyguları da zirve yapmaya devam ediyor.

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Konya Şubesi Kadın Kolları'nın bir araya gelerek düzenlediği yardım kampanyası kapsamında, hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan gıda kolileri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

konyada-ramazan-ayinda-ihtiyac-sahibi-ailelere-gida-kolileri-dagitildi.jpg

Kayasu Mahallesi ve Hatunsaray Mahallesi'nde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler, gönüllü vatandaşlar tarafından düzenlenen organizasyonla Ramazan ayının bereketinden nasibini aldı. Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen bu anlamlı yardım faaliyeti, Ramazan'ın ruhuna uygun bir şekilde ihtiyaç sahibi insanların yanında olma ve onlara destek olma amacını taşıyor.

konyada-ramazan-ayinda-ihtiyac-sahibi-ailelere-gida-kolileri-dagitildi-001.jpg

Yardım kolileri içerisindeki gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri, maddi sıkıntılarla mücadele eden ailelerin yüzlerini güldürürken, dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Ramazan ayının bereket ve paylaşma duygularını en güzel şekilde yansıtan bu organizasyon, ihtiyaç sahibi ailelere umut ve destek olmanın yanı sıra toplumun yardımlaşma ruhunu da pekiştirdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.