Konya’da tekme, tokat ve sandalyeli yol verme kavgası

Konya’da iki sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yol ortasında kavgaya dönüştü, 7 kişi birbirine girdi. Araçtakilerden biri karşı gruba katlanır sandalye ile saldırdı. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Konya’da tekme, tokat ve sandalyeli yol verme kavgası

Olay, Hocacihan Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; seyir halinde olan 2 minibüs sürücüsü yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

TEKME, TOKAT VE SANDALYELİ KAVGA KAMERADA

Araçlarını cadde ortasında durdurup aşağıya inen sürücülerin tartışmaya bir anda kavgaya dönüştü. Kavgaya araçlarda bulunan kişilerin de dahil olmasının ardından ortalık adeta savaş alanına döndü.

Bir anda 7 kişinin karıştığı kavgada yere düşen bir kişi tekme tokat darp edildi. Minibüste oturan bir şüphelinin pencereden çıkarak diğer minibüse atlayıp kavgaya dahil olması ve başka bir şahsın da aracından aldığı katlanır sandalyeyle karşı tarafa saldırmak istemesi dikkat çekti.

konyada-tekme-tokat-ve-sandalyeli-yol-verme-kavgasi.jpg

KAVGA CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Trafiğin yoğun olduğu caddede yaşanan kavga anı başka araçlarda bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Bir süre kendi aralarında kavga eden tarafları daha sonra araya giren diğer sürücüler ve vatandaşlar ayırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum