Konya’da TOKİ konutlarının sahipleri belli oldu
Konya’da bugün TOKİ kura heyecanı yaşandı. İlk Evim İlk İş yerim Projesi kapsamında Tuzlukçu ilçesinde yapılacak 62 konut için hak sahipleri belirlendi. İşte kura sonucu belirlenen isimler ve konutları.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi İlk Evim İlk İşyerim’de kura çekilişleri devam ediyor.
KONYA’DA TOKİ KONUTLARI SAHİPLERİNİ BULDU
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bugün, Konya’nın Tuzlukçu ilçesinde inşa edilen toplu konutların hak sahiplerinin belirleme kurası yapıldı, konutları da belirlendi.
KONYA TOKİ TUZLUKÇU KURA ÇEKİMİ SONUCU 2023 İSİM LİSTESİ
Noter huzurda yapılan ve canlı yayınlanan Konya Tuzlukçu’daki 62 TOKİ konutu için kura çekilişi sonucunda hak sahipleri ve konutları tek tek belirlendi.
İşte hak sahibi isimler ve konutları:
Kaynak:Haber Merkezi

Konya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Deprem bölgelerinden konut beklenirken alakasız yerlerde yapılıyor
Yanıtla (0) (0)SN TC TOKİ Selçuklu Ardincli Tokilerileri BEYŞEHİR TC KONYA Konu 2019 Yılında KuraLarimiz ÇEKİLDİ Daireler 3 X 1 Daire proje kapsamında düzenlenen KuraLarimiz ÇEKİLDİ Daireler HANGİ Tarihte TESLİM Ler Yapılacaktır Saygılarımla TC TOKİ Selçuklu Ardincli Tokilerileri BEYŞEHİR İSMAİL KİYAK Cep NO 90 5412668840 SAYGILARIMLA Cevablar
Yanıtla (0) (0)Ya BEYŞEHİR 300 KONUT İÇİN ÇEKILEN KURADA ÇIKANLAR HALA SÖZLEŞMEYE ÇAĞRI BEKLİYORUZ, Akıbetide Belli değil Bilgi Verende YOK. ????
Yanıtla (0) (0)