Konya’da yardım götürülen evdeki manzara görevlileri şok etti

Konyalılar, tüm güzelliğiyle Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yardımda birbiriyle yarışıyor. Vakıf ve dernekler de aracılık görevini layıkıyla yerine getirmenin çabasında. Ancak karşılaşılan bir manzara önce görevlileri sonra görenleri şok etti.

Konya’da yardım götürülen evdeki manzara görevlileri şok etti

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamak için çaba harcayan Konyalılar, destek için adeta birbiriyle yarışıyor.

İhtiyaç sahibine ulaşabilenler bizzat kendisi götürüyor yardımını. Ulaşamayanlar ise bu iş için gönüllü hizmet veren vakıf ve derneklerden destek istiyor. Onlar da veren el ile alan el arasında aracılık yapıyor.

Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği de gönüllülerden oluşan bir grup. Ancak dün karşılaştıkları bir manzara önce onları sonra da görüntüler paylaşıldıktan sonra gören vatandaşları şok etti.

Dernek görevlileri, ihtiyaç sahibi olduğu belirtilen bir evdekilere gıda malzemesi götürdü.

Evde, çok sayıda gıda malzemesinin stoklandığı görüldü.

konyada-yardim-goturulen-evdeki-manzara-gorevlileri-sok-etti.jpg

Dernek yetkilileri yaptığı açıklamada, “Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği zorda olan herkese yardım ediyor diye bir şey yok. Biz ümmetin emanetlerinin sorumluluğunu taşıyoruz. İncelemeden araştırmadan yardım yapmıyoruz. Lütfen bize bu şekilde aileleri ihbar edip zamanımızdan yakıtımızdan enerjimizden çalmayın. Facebook’ta her ihtiyaç sahibiyim diye yorum yapan paylaşım yapan kişilerin altına bizi etiket yapıp Oyuncaksız Çocuklar size yardım eder demeyin lütfen. Bu görüntüler sözde ihtiyaç sahibinin evindeki stoklardır.” ifadelerini kullandı.

konyada-yardim-goturulen-evdeki-manzara-gorevlileri-sok-etti-001.jpg

konyada-yardim-goturulen-evdeki-manzara-gorevlileri-sok-etti-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum