Altın 5764.195
BIST 10918.51
Dolar 42.5042
Euro 49.5641
Sterlin 56.7404

Konya’da yurt öğrencilerinden el emeği göz nuru sergi

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Anadolu Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen el sanatları kurslarının yıl sonu sergisi açıldı. Öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı özgün el işi çalışmaları sergide yoğun ilgi gördü.

Konya’da yurt öğrencilerinden el emeği göz nuru sergi

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Anadolu Yurt Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı boyunca düzenlediği el sanatları kurslarını yıl sonu sergisiyle taçlandırdı.

M1 AVM’de ziyarete açılan sergide, yurtlarda kalan öğrencilerin bir yıl boyunca özveriyle hazırladığı çeşitli el sanatları ürünleri beğeniye sunuldu. Sergide; geleneksel motiflerden modern tasarımlara kadar birçok farklı el emeği eser yer aldı.

konyada-yurt-ogrencilerinden-el-emegi-goz-nuru-sergi.jpeg

Bu tür etkinliklerin öğrencilerin hem kişisel gelişimine katkı sunduğu hem de sosyal becerilerini artırdığını ifade edilerek, el sanatlarına olan ilginin artmasından duyulan memnuniyet dile getirildi.

konyada-yurt-ogrencilerinden-el-emegi-goz-nuru-sergi-001.jpeg

Ziyaretçiler tarafından ilgiyle gezilen sergi, gençlerin üretkenliğini ve sanatsal yönünü gözler önüne serdi.

konyada-yurt-ogrencilerinden-el-emegi-goz-nuru-sergi-002.jpeg

konyada-yurt-ogrencilerinden-el-emegi-goz-nuru-sergi-003.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.