Konya’daki acı kaza! 5 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderildi

Konya’nın Karapınar ilçesi yakınlarında TIR, otomobil ve yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 5 kişinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi ve memleketlerine gönderildi. Yaralı 33 kişinin tedavisi de tamamlandı.

Konya’daki acı kaza! 5 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderildi

Kaza, Salı gecesi Konya’nın Karapınar ilçesi yakınlarında meydana gelmişti.  Ahmet Kurt yönetimindeki 01 KT 067 plakalı TIR, tipi ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrilmiş, yoldan geçerken kazayı fark eden Rahim Ergünay da kullandığı 42 AFN 321 plakalı otomobili yolun sağına park edip, TIR şoförüne yardıma gitmişti.

Bu sırada Ümit Özkan yönetimindeki 31 GU 716 plakalı yolcu otobüsü, park halindeki otomobile çarpmış, çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil ve otobüs, şarampole devrilmişti.

Kazada otomobildeki İskenderun'a giden Cansu İlhan (26) ve Tarık Takmet (10) ile otobüsteki yolcular Murat Serdar Çevik (33), eşi Fatma Çevik (28) ve Mehmet Fatih Gül (29) hayatını kaybetmişti.

Aralarında sürücüler Rahim Ergünay ve Ahmet Kurt'un da bulunduğu yaralı 33 kişi ise, ambulanslarla Karapınar ve Konya'da farklı hastanelere kaldırılmıştı.

YARALILAR TABURCU EDİLDİ

Yaralıların hastanelerdeki tedavileri tamamlandı. 33 kişi de hastanelerden taburcu edildi. 

5 CANSIZ BEDEN, YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Otopsi sonrası kazada can veren 5 kişinin cenazeleri de yakınlarına teslim edildi.

Cansu İlhan ve Tarık Takmet'in cenazeleri Mersin'e, Murat Serdar Çevik ve eşi Fatma Çevik'in cenazeleri Bursa Osmangazi'ye, Mehmet Fatih Gül'ün cenazesi de Hatay'a gönderildi. 

konyadaki-aci-kaza-5-kisinin-cenazeleri-memleketlerine-gonderildi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.