Konya’daki cinayette yeni gelişme! Yerde yatan yaralılara ateş açmış

Konya’da Serhat Özkaya’nın ölümü, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavga soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı ve sayı 13’e yükseldi. O zanlılardan birinin, yerde yatan yaralılara ateş açan kişi olduğu iddia edildi.

Konya’daki cinayette yeni gelişme! Yerde yatan yaralılara ateş açmış

25 Aralık Cumartesi gecesi, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Zakir Sokak'ta Serhat Özkaya ile Cüneyt Ö, çıkan silahlı çatışmada yaralanmış, Özkaya olay yerinde hayatını kaybetmişti.

2 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda yakalanan 11 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Polis ekiplerince yapılan çalışların devamında olaya karıştıkları tespit edilen ve olayda silah kullanan yerde yaralı halde yatan kişilere ateş eden M.E.E. ile olaydan sonra suç aleti tabancayı sakladığı öne sürülen M.A, olayda kullanılan 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 4 adet fişek ile birlikte yakalandı.

HAKKINDA HAPİS CEZASI KARARI VARMIŞ

Yakalanan şüphelilerden M.E.E’nin 2 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. Adliyeye sevk edilen iki kişi, “Kasten adam öldürme ve suç delillerini saklama” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTUKLU SAYISI 13’E ÇIKTI

1 kişinin öldürüldüğü 1 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin tutuklanan sayısı 13'e yükselmiş oldu. Ayrıca, 4 adet 7,65 çapında tabanca, 1 adet 9 mm çapında tabanca, değişik çaplarda 22 adet fişek, 5 adet uyuşturucu hap ve 4,2 gr uyuşturucu maddeye el konuldu.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.