Konya'daki Gümüşhane Sevdalıları Platformu öğrencileri sevindirdi

Gümüşhane Sevdalıları Platformu ve Konya Farabi Hastanesi hekimleri, Torul Aktaş Ortaokulu ve İlkokulu'nda eğitim alan öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımında bulundu.

Konya'daki Gümüşhane Sevdalıları Platformu öğrencileri sevindirdi

Konya Gümüşhane Sevdalıları Platformu kurulduğu günden bugüne sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Eğitim öğretime gönül veren platform üyeleri 12 saatlik yolcuğun ardından Torul Aktaş Ortaokulu ve ilkokuldaki öğrencilere ulaşıp kırtasiye kıyafet yardımından bulundular.

Programdan sonra Konya'da Yaşayan Gümüşhane Sevdalıları Platformu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Torul Aktaş Ortaokulu ve İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri Gümüşhane Sema Doğan Yaşam Alanında yer alan restaurantta bir araya gelerek aynı sofrada buluştular. Yemeğin ardından minikler öğretmenleri ile bowling oynayarak günün tadını çıkardı.

"ÇOCUKLAR BİZİ ÇOK SICAK KARŞILADI"

Konya'da Yaşayan Gümüşhane Sevdalıları Platformu Üyesi Konya Farabi Hastanesi Müdür Yardımcısı İsmail Demirel, "Gümüşhane'de bulunan bir okula yardım yapmak istiyorduk. Araştırmalarımız sonucu Aktaş Ortaokuluna yapmaya karar verdik. Gerekli imkânları sağladıktan sonra sabah saatlerinde okulumuza ulaştık. Okula geldiğimizde Torul İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Eyyüp Zengin, Okul Müdürü Serkan Yıldırım ve öğretmen arkadaşlarımız bizi karşıladı. Buradaki minik yavrularımızın sevindirmenin mutluluğu anlatılmaz diyen Demirel ,” Kendi şehrimize ve çocuklarımıza ne kadar destek olabilirsek o kadar mutlu olacağız. Bizim gibi tüm Türkiye'deki platformları ve dernekleri de aynı bizim yaptığımız gibi örnek teşkil etmesi amacıyla faaliyetler sürdürmesini bekleriz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.