Konya’daki markete silahlı saldırı zanlısı hakkında ilk karar çıktı

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesinde silahlı saldırı düzenlediği market sahibi Gökhan Aydoğan’ı öldürüp 4 kişiyi yaralayan Orhan Ç, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi, Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’daki markete silahlı saldırı zanlısı hakkında ilk karar çıktı

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesinde önceki gün yaşanan olayda, Orhan Ç’nin bir markete düzenlediği silahlı saldırıda market sahibi Gökhan Aydoğan (36) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

MARKET ÖNÜNDEKİLERE RASTGELE ATEŞ AÇMIŞ

Daha sonra dışarıya çıkıp market önünde toplananlara rastgele ateş açan Orhan Ç, Ali Ö. (55), Süleyman O. (20), Taha B. (19) ve Ümmühan G. (75)’yi vurmuştu. Cihanbeyli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

“TAM OLMASA DA YAPTIM” PAYLAŞIMI

Orhan Ç’nin olaydan sonra yaptığı paylaşımlardan bazıları dikkat çekmiş, zanlının “Arkadaşlar yapmam gereken bir iş vardı tam olmasa da yaptım, hakkınızı helal edin.” yazdığı görülmüştü.

konyadaki-markete-silahli-saldiri-zanlisi-hakkinda-ilk-karar-cikti-002.jpeg

OLAY ANI KAMERADA

Gökhan Aydoğan’ın ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaya dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde, ölen Gökhan Aydoğan ile beraberindekilerin hızla markete girmeleri, arkalarından gelen Orhan Ç’nin tabancayla ateş açması, yaralı halde girişe kadar gelen Aydoğan’ın yere düşmesi, Orhan Ç’nin gelip silahı birbiri ardına ateşlemesi görülüyor.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay sonrası kaçan ve jandarma operasyonuyla yakalanan Orhan Ç’nin işlemleri tamamlandı. Zanlı, dün gece geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Orhan Ç, sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyadaki-markete-silahli-saldiri-zanlisi-hakkinda-ilk-karar-cikti.jpeg

TOPRAĞA VERİLDİ

Bu arada, olayda hayatını kaybeden market sahibi Gökhan Aydoğan’ın cenazesi, dün kılınan cenaze namazının ardından Karabağ Mahallesinde toprağa verildi.

konyadaki-markete-silahli-saldiri-zanlisi-hakkinda-ilk-karar-cikti-001.jpeg

BOŞANMIŞLAR

Öte yandan öldürülen Gökhan Aydoğan’ın kardeşi ile zanlı Orhan Ç’nin kızıyla evli oldukları, olaydan birkaç yıl önce boşandıkları öğrenildi. 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.