Konya’daki Orhan Çumralıgil cinayetinde yeni gelişme! Otopsi raporu çıktı

Konya’da dayak yiyen kadını kurtarmak isterken öldürülen Orhan Çumralıgil’in otopsi raporu tamamlandı. Çumralıgil’in vücudunun 4 farklı yerinden bıçaklandığı belirlendi. Bu arada zanlıların cinayetten önce de güvenlik görevlisini dövdüğü öne sürüldü.

Konya’daki Orhan Çumralıgil cinayetinde yeni gelişme! Otopsi raporu çıktı

Konya’da sigortacılık yapan ve aynı zamanda boks antrenörü de olan Orhan Çumralıgil, 25 Mayıs günü akşam saatlerinde Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Arafat Sokak'taki sitede oturan bekar arkadaşı Dündar Kömürcü'nün evine gitti. İddiaya göre; iki arkadaş evde otururken saat 00.30 sıralarında apartmanın koridorunda kadın çığlıkları duydu ve kapıyı açtıklarında 2 kişinin kadını dövdüğünü gördü. İki arkadaş​ kurtarmaya gittikleri A.E.'yi döven Fatih Ö. (28) ve Yaşar K’nin (29) saldırısına uğradı. Fatih Ö, evden aldığı bıçakla Dündar Kömürcü'yü karnından, Orhan Çumralıgil'i de göğsünden bıçakladı. Göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle yere yığılan Çumralıgil, kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitirdi. Kömürcü ise yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. Gözaltına alınan Fatih Ö. ve Yaşar K, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

CİNAYETTEN ÖNCE KENDİLERİNİ UYARAN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE DE BIÇAK ÇEKMİŞLER

Zanlılarla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Fatih Ö. ve Yaşar K’nin, A.E. isimli kadın ile kavga ettikleri sırada kendilerini uyarmaya gelen 43 yaşındaki güvenlik görevlisi Ali A'yı da bıçak çekerek tehdit ettikleri öğrenildi. Ali A. bilgi sahibi olarak emniyette verdiği ifadesinde, “Gece 00.30 sıralarında 11 ve 12 numaralı daireler arasından bağrışma sesleri duydum. Dairelerin oraya gidip şahısları sessiz olmaları konusunda uyardım. 12 numaralı dairede oturan kişinin elinde ekmek bıçağı vardı. Benim enseme vurdu. Belindeki bıçağı çıkarınca kaçmak zorunda kaldım. İsim olarak tanımıyorum. Ara sıra gelip kalırlardı” dedi.

konyadaki-orhan-cumraligil-cinayetinde-yeni-gelisme-otopsi-raporu-cikti.jpg

“İÇERİ GİR DİYE BAĞIRDILAR”

Bilgi sahibi olarak ifadesine başvurulan bina sakini Mevlüt Z. (49) de, “Gece saatlerinde koridordan çocuk sesleri duydum. Koridoru kontrol etmek için kapıyı açtığımda 12 numaralı dairedeki 2 kişinin 11 numaralı dairede oturan kadın ile tartıştıklarını gördüm. Şahıslardan bir tanesi, “Neden dışarı çıktın, kapın neden açık, gir içeri” dedi. Bu sırada güvenlik görevlisi gelince ben de içeri girdim.” ifadelerini kullandı.

konyadaki-orhan-cumraligil-cinayetinde-yeni-gelisme-otopsi-raporu-cikti-001.jpg

GENÇ ADAM 4 YERİNDEN BIÇAKLANMIŞ

Bu arada öldürülen Orhan Çumralıgil'in otopsi raporu da çıktı. Raporda Çumralıgil'in 3’ü göğüs bölgesi 1'i sol bacak olmak üzere 4 yerinden bıçaklandığı, ölümün kesici-delici alet yaralanması sonucu iç organ yaralanması, iç ve dış kanama neticesinde meydana geldiği belirtildi.

konyadaki-orhan-cumraligil-cinayetinde-yeni-gelisme-otopsi-raporu-cikti-002.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.