Konya’daki silahlı kavgada başından vurulan Mehmet Aksöz öldü

Konya’da geçtiğimiz gün bir etliekmekçide çıkan silahlı kavgada Mehmet Aksöz ve Ulgar A. yaralanmıştı. Tedavi altında bulunan yaralılardan Mehmet Aksöz, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Aksöz, bugün Karapınar’da toprağa verildi.

Konya’daki silahlı kavgada başından vurulan Mehmet Aksöz öldü

Konya’daki silahlı kavgadan acı haber geldi. Başından vurulan Mehmet Aksöz hayatını kaybetti.

Olay, geçtiğimiz gün Konya’nın Karatay İlçesi Selim Sultan Mahallesinde yaşanmıştı. Söğütpınar Sokak’ta bir etlikemekçide çıkan silahlı kavgada Mehmet Aksöz ve Ulgar A. silahla vurularak yaralandı.

Yaralılardan Mehmet Aksöz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ulgar A. isimli yaralı da çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü.

konyadaki-silahli-kavga-basindan-vurulan-mehmet-aksoz-oldu-002.jpg            (Mehmet Aksöz)

2 ŞÜPHELİ KULU’DA YAKALANDI

Olayın ardından çalışma başlatan Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin peşine düştü. Ekipler, önce şüphelilerin kaçtığı aracı ardından da plakasını belirledi. Şüphelilerin Kulu ilçesine gittiğini belirleyen ekipler, Ömeranlı Mahallesi’nde jandarma ile birlikte operasyon düzenledi.

45 adet suç kaydı olan Yahya A. (17) ile 27 adet suç kaydı olan Mehmet Y. (26) Celep Mahallesi'nde saklandıkları evde kıskıvrak yakalandı.

YAKALANMAMAK İÇİN 3 ARAÇ DEĞİŞTİRMİŞLER

Olay sonrasında şüphelilerin yakalanmamak için 3 araç değiştirerek Kulu ilçesine gittikleri ve  bir evde saklandıkları belirtildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Başından vurulan ve Konya Şehir Hastanesinde tedavi altında bulunan yaralılardan Mehmet Aksöz, bugün yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 50 yaşındaki Aksöz’ün cenazesi, bugün memleketi Karapınar ilçesindeki Apak Mezarlığında kılınan namazın ardından toprağa verildi.

konyadaki-silahli-kavga-basindan-vurulan-mehmet-aksoz-oldu.jpg

konyadaki-silahli-kavga-basindan-vurulan-mehmet-aksoz-oldu-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.