Konya’dan Bangladeş’teki öksüz ve yetim öğrencilere iftar bereketi

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları Bangladeş’te Rohingya mülteci kampında kalan öksüz, yetim öğrencilere iftar verdi.

Konya’dan Bangladeş’teki öksüz ve yetim öğrencilere iftar bereketi

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Konya Şubesi Kadın Kolları, Bangladeş'te bulunan Rohingya mülteci kampında yaşayan Arakanlı öksüz ve yetim öğrencilere iftar deneyimi yaşattı. Hayırseverlerin desteğiyle düzenlenen etkinlik, yüzlerce kişinin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Rohingya mülteci kampında yaşayan öksüz ve yetim öğrencilere yönelik düzenlenen iftar yemeği, insanlık ve kardeşlik duygularının en güzel örneklerinden biri olarak nitelendirildi. Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları öncülüğünde gerçekleşen organizasyonda, yüzlerce öğrenci katıldı.

konyadan-bangladesteki-oksuz-ve-yetim-ogrencilere-iftar-bereketi.jpg

Yardımseverlerin katkılarıyla hazırlanan iftar sofraları, kampa gelen Arakanlı öksüz ve yetim öğrencilere umut ve sevgi dolu anlar yaşattı. Etkinlikte, katılımcılar arasında güzel bir dayanışma ve paylaşım ortamı oluştu.

konyadan-bangladesteki-oksuz-ve-yetim-ogrencilere-iftar-bereketi-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.