Konyalı hayırseverler öksüz ve yetim öğrencileri unutmadı

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları Öncülüğünde Bangladeş’te son etap iftar yemeği programı gerçekleştirildi.

Konyalı hayırseverler öksüz ve yetim öğrencileri unutmadı

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Konya Şubesi Kadın Kolları, Bangladeş'te bulunan Rohingya mülteci kampında yaşayan Arakanlı öksüz ve yetim öğrencilere, ayrıca bölgedeki Müslüman vatandaşlara destek olmak amacıyla özel bir iftar etkinliği düzenledi.

Ramazan ayının son günlerinde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan iftar yemeği, binlerce mülteciye ulaştırıldı.

konyali-hayirseverler-oksuz-ve-yetim-ogrencileri-unutmadi.jpg

Bangladeş'teki Rohingya mülteci kampında yaşam mücadelesi veren bu insanlara, Türkiye'den gelen bu yardım eli, umut ve dayanışma mesajı taşıdı.

konyali-hayirseverler-oksuz-ve-yetim-ogrencileri-unutmadi-001.jpg

İftar yemeği öncesinde yapılan dua ile başlayan etkinlikte, katılımcılar kardeşlik ve yardımlaşma ruhunu pekiştirmek adına bir araya geldi. Yardımseverlerin desteğiyle düzenlenen bu etkinlik, sadece bir iftar yemeği değil, aynı zamanda insanlık ve paylaşma duygusu da vurgulandı.

konyali-hayirseverler-oksuz-ve-yetim-ogrencileri-unutmadi-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.