Konyalı SMA hastası Ali Ege’nin gülüşü solmasın

Konya’da yaşayan Nazlı ve Rıdvan Gökçay çifti, SMA tip2 hastası 9,5 aylık bebekleri Ali Ege için destek bekliyor. Tedavi için başlatılan kampanyada yüzde 55'e ulaşıldı. Anne Nazlı Gökçay, “Ali Ege bana bakıp gülerken bile ben içimden ağlıyorum” dedi.

Konyalı SMA hastası Ali Ege’nin gülüşü solmasın

Konya’da yaşayan Nazlı Gökçay ve Rıdvan Gökçay çifti, 9,5 ay önce Ali Ege ismini verdikleri bir bebeklerini kucağına aldı. 20 günlükken Ali Ege’nin topuk kanı testinde SMA hastası olduğu ortaya çıktı.

PARANIN YÜZDE 55’İ TOPLANDI

Gökçay ailesi bebeklerinin tedavisi için mücadeleye başladı. Ali Ege için valilik izni ile bir hesap açıldı. Tedavi için başlatılan kampanyada yüzde 55'e ulaşıldı. Aile Konyalıların desteğini bekliyor.

“ALİ EGE BANA BAKIP GÜLERKEN BİLE BEN İÇİMDEN AĞLIYORUM”

SMA tip2 hastalığıyla mücadele eden Ali Ege’nin ailesi çocuklarının iyileşmesi için Konyalı yardımseverlerden destek bekliyor. Annelik duygusunu Ali Ege ile tadan Nazlı Gökçay, “Bir anne olarak sevincimi hiç yaşayamadım. Bir anda tedavi sürecinin içinde bulduk kendimizi. Ali Ege bana bakıp gülerken bile ben içimden ağlıyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum” dedi.

konyali-sma-hastasi-ali-egenin-gulusu-solmasin.jpg

“BU ZORLU SÜREÇTE BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN”

Baba Rıdvan Gökçay da “Bizim isteğimiz oğlumuzun yürüdüğünü, büyüdüğünü, parklarda koşup oynadığını görmek. Bu zor süreçte Konyalı yardımseverlerden bizi yalnız bırakmalarını istemiyorum ve onlardan oğlum Ali Ege için destek bekliyorum” dedi.konyali-sma-hastasi-ali-egenin-gulusu-solmasin-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.