Konya’nın üniversiteli muhtar adayı

Belediye başkan adayları gibi muhtar adayları da bölgesinde hummalı bir çalışma sürdürüyor. Konya Selçuklu Kılınçarslan Mahallesi Muhtar Adayı Bahattin Çibik de o isimlerden biri. Çibik, hem iş hem eğitim hayatını da başarıyla sürdürüyor.

Konya’nın üniversiteli muhtar adayı

Yerel seçime sayılı günler kala partiler belediye başkan adaylarını belirlemeye çalışıyor. 31 Mart’ta sandık başına gidecek vatandaşlar, büyükşehir belediye başkanı, il belediye başkanı, ilçe belediye başkanı ve meclis üyelerinin yanı sıra mahalle muhtarını da seçecek. Diğer adaylar gibi muhtar adayları da bu süreçte hummalı bir çalışma yürütüyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Konya’da da muhtar adayları sokak sokak ev ev gezip seçimde destek istiyor, vaatlerini sıralıyor.

“GÖNÜLDE YER EDİLEN BİR EKİPLE ÇALIŞACAĞIZ”

O isimlerden biri de Konya Selçuklu Kılınçarslan Mahallesi Muhtar Adayı Bahattik Çibik. Kılınçarslan Mahallesi sakinlerinin kendisine gösterdiği teveccüh ve isteklerini dikkate alarak hizmet etmek amacıyla muhtarlığa aday olduğunu belirten Çibik, yaptığı açıklamada, seçildiğimiz takdirde yapacaklarını anlattı.

Muhtar adayı Çibik, “Her şeyden önce azalarımızla birlikte hak ve hakkaniyet içerisinde kişi ayrımı yapmadan görevimizi en iyi bir şekilde yapmak için hazırız. Vatandaşımın gönlünde yer edinen iyi bir ekip ile mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücümüzle çalışacağız. Başta valilik, belediye ve tüm kamu kuruluşları ile koordineli çalışıp gereken tüm hizmetlerin yapılmasını sağlayacağız. İş yerim sabit olduğu için aranan muhtar değil yeri sabit olan bir muhtar olarak 7/24 hizmet edeceğim. Daha güzel ve yaşanabilir bir Kılınçarslan Mahallesi için halkımızın desteklerini bekliyorum.” dedi.

konyanin-universiteli-muhtar-adayi.jpg

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNE DEVAM EDİYOR

Kılınçarslan Mahallesi Muhtar Adayı Bahattin Çibik, 1981 yılında Konya’da dünyaya geldi. Konya Merkez İmam Hatip Lisesi 1999-2000 yılı mezunu. Halen Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü 3. sınıfta öğrenimine devam ediyor. Kılınçarslan Mahallesi Nurdağı Sokak Çevrekent Siteleri C Blok No:7/G adresinde Makam Gayrimekul Müşavirliği Sarraf Kuyumculuk Hizmetleri ünvanı ile gayrimenkul alım, satım, kiralama ve mülk değerleme hizmeti veriyor. Aynı zamanda TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Konya İl Başkanlığı görevini sürdüren Çibik, evli ve 3 çocuk babası.

konyanin-universiteli-muhtar-adayi-001.jpg

SOSYAL MEDYAYI DA AKTİF OLARAK KULLANIYOR

Kılınçarslan Mahallesi Muhtar Adayı Bahattik Çibik, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor ve hazırladığı görsellerle vaatlerini mahalle sakini takipçilerine sıralıyor.

İşte onlardan bazıları:

konyanin-universiteli-muhtar-adayi-002.jpg

konyanin-universiteli-muhtar-adayi-003.jpg

konyanin-universiteli-muhtar-adayi-004.jpg

konyanin-universiteli-muhtar-adayi-005.jpg

konyanin-universiteli-muhtar-adayi-006.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.