Konya’nın ünlü mahallesi sporda da iddialı: Amatör Lige yükseldiler

Konya’nın Çumra ilçesi Alibeyhüyüğü Mahallesinde gençlerden kurulu futbol takımı, büyük bir başarıya imza attı. Kısıtlı imkanlarla 1. Amatör Lige yükselen takımda büyük sevinç yaşanıyor.

Konya’nın ünlü mahallesi sporda da iddialı: Amatör Lige yükseldiler

Konya’nın Çumra ilçesi Alibeyhüyüğü Mahallesi bugünlerde haklı bir gurur yaşıyor. Gençlerden kurulu Alibeyhüyüğüspor, büyük bir başarıya imza atarak 1. Amatör Lige yükseldi. Kısıtlı imkanlara rağmen bu başarıyı elde eden takım ve teknik ekip, büyük bir sevinç yaşadı.

“BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK”

Alibeyhüyüğüspor Kulüp Başkanı Hasan Kiraz, "Büyük bir başarıya imza attık. Bu başarıda emeği geçen tüm oyuncularımı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Kısıtlı imkanlara rağmen bu kadar büyük bir başarı elde etmek bizleri gururlandırıyor." dedi.

konyanin-unlu-mahallesi-sporda-da-iddiali-amator-lige-yukseldiler-001.jpeg

Teknik Direktör Osman Tabak da gelecek için oldukça umutlu olduğunu ve daha üst ligleri hedeflediklerini söyledi. Tabak, "Genç ve yetenekli bir kadromuz var. Bu başarı bize daha üst ligleri hedefleme konusunda motivasyon veriyor. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağız." dedi.

konyanin-unlu-mahallesi-sporda-da-iddiali-amator-lige-yukseldiler.jpeg

MUHTAR DA KUTLADI

Alibeyhüyüğü Mahallesi muhtarı Himmet Tabak da yaptığı açıklamada, " Bir üst lige yükselme başarısı gösteren Alibeyhüyüğüspor'umuzun gençlerini cani gönülden tebrik ederim. Takımımızın bu başarısından dolayı çok mutluyuz. Bizler de mahalle olarak takıma her türlü desteği vermeye hazırız. İhtiyaç duydukları her türlü imkanı seferber edeceğiz." dedi.

himmet-tabak-alibeyhuyugu-mahallesi-muhtari.jpg

Çumra'ya bağlı Alibeyhüyüğü Mahallesi, 31 Mart'ta muhtar seçilen yeşil aşığı Himmet Tabak'ın yeşillendirme çalışmaları dolayısıyla defalarca ülke gündeminde yer aldı.

konyanin-unlu-mahallesi-sporda-da-iddiali-amator-lige-yukseldiler-002.jpeg

konyanin-unlu-mahallesi-sporda-da-iddiali-amator-lige-yukseldiler-003.jpeg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.