Konyaspor’un yeni hocası belli oldu mu?

İlhan Palut ile yolların ayrılmasına karar verilmesinin ardından Konyaspor, yeni teknik direktör arayışına girdi. Sırp basını, Yeşil Beyazlıların Partizan'dan ayrılan Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Konyaspor’un yeni hocası belli oldu mu?

İlhan Palut ile yollarını ayıran Konyaspor'da teknik direktör arayışları başladı. Sırp basını Konyaspor'un yeni teknik direktörünün Aleksandar Stanojevic duyurdu.

Telegraf'ta yer alan habere göre; Yeşil Beyazlı ekip, son olarak Partizan'dan ayrılan Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile anlaşmaya vardı. Habere göre taraflar arasındaki sözleşme 1,5 yıllık olacak.
2020-21 sezonunda Partizan'ın başına geçen 49 yaşındaki teknik adam, Kızılyıldız ile girdiği şampiyonluk yarışında rakibine geçildi ve Mayıs 2022'de takımdan ayrıldı.

Bir süre teknik direktörlük kariyerine ara veren Stanojevic, Konyaspor'dan gelen teklifi kabul etmeye karar verdi. Daha önce Sırbistan U19 takımını çalıştıran Stanojevic, Suudi Arabistan, Yunanistan, İsrail ve Çin'de teknik direktörlük yaptı.

ALEKSANDAR STANOJEVİC'İN PARTİZAN PERFORMANSI

Partizan ile 97 maçta görev alan Aleksandar Stanojevic 75 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 235 puan topladı ve maç başına da 2.42 puan ortalaması yakaladı.

3 KUPA KALDIRDI

Stanojevic, Partizan ile 2 Lig şampiyonluğu ve 1 kez de Sırbistan Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

49 yaşındaki teknik adam daha önce BJ Rehne, Al-Qadsiah FC, PAOK, BJ Enterprises, Maccabi Haifa, BJ Guoan, FK Srem, DL Aerbin ve Sırbistan U19 takımlarında görev aldı.

KONYASPOR’UN “SAVUNMA BAKANI” GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Öte yandan 2014 - 2017 yılları arasında Konyaspor’da forma giyen “Savunma Bakanı” lakaplı efsane futbolcu Jagos Vukovic’in sosyal medya hesabından paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı.

konyasporun-yeni-hocasi-belli-oldu-mu-001.jpg

STANOJEVİC’İN YARDIMCILIĞINI YAPACAK İDDİASI

Aleksandar Stanojevic ile anlaştığı belirtilen Konyaspor’un eski oyuncusu Jagos Vukovic’le yeniden buluşacağı, efsane stoperin, Stanojevic’in yardımcılığını yapacağı öne sürüldü.

Dün sosyal medya hesabından Konyaspor formalı fotoğrafını paylaşan Vukovic, bugün de havalimanından görüntü attı.

konyasporun-yeni-hocasi-belli-oldu-mu-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum