Konya’ya 1 değil 2 yeni hastane birden yapılıyor

Projeler hazırlandı, Konya’ya önümüzdeki dönemde 1 değil 2 yeni hastane binası yapılacak. Detayları, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı açıkladı.

Konya’ya 1 değil 2 yeni hastane birden yapılıyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un geçtiğimiz günlerde ilk kez duyurduğu Meram’a yeni hastane binası ile ilgili detaylar belli oldu.

Ayrıntıları, bugün seçim sürecine ilişkin Milletvekilleri ve Merkez İlçe Belediye Başkanlarıyla birlikte düzenlediği toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı verdi.

İLK HASTANE TAŞINACAK AĞIR BAKIM ALANINA

Konya’nın sağlık alanındaki en büyük ihtiyaçlarından birinin ağız ve diş sağlığı eğitim merkezi olduğunu dile getiren Başkan Angı, “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’dan Allah razı olsun. Bir kısmı imara açılacak olan Meram’daki taşınacak ağır bağımın bulunduğu alana Konya’nın ihtiyacı olan ağız ve diş sağlığı eğitim merkezi yapılacak. Malumunuz üniversitelerdeki ağız ve diş sağlığı tedavisiyle ilgili sıralar çok fazla. Özellikle engelli çocuklarımızla ilgili bir yıl, bir buçuk yıl randevular veriliyor. Bakanlığımız Konya’ya bu yatırımı kazandıracak inşallah. Yetiyor mu? Yetmiyor. 1500 yataklı daha büyük devasa bir hastaneyi de Dutlu bölgesine kazandıracağız.” dedi.

gh0mvvwxoaikeef.jpeg

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Sağlık Bakanlığı ile birlikte Konya’nın iki büyük hizmet kazanması için çaba harcarken bazı muhalefet partilerinin “Belediye Fahrettin Koca’nın şahsına arsayı sattı” gibi iddialar ortaya attığını ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Dedikodu üretmek isteyenler şahsi rant varmış gibi göstermeye çalışıp utanacakları yere geliyorlar.” ifadesini kullandı.

konyaya-1-degil-2-yeni-hastane-birden-yapiliyor.jpeg

Projeler hayata geçirildiğinde Meram, 2 büyük yatırım daha kazanmış olacak.

konyaya-1-degil-2-yeni-hastane-birden-yapiliyor-001.jpeg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.