Yer Konya! Ehliyetini yeni almıştı, alkollü halde direksiyonda yakalandı

Konya'da daha önce alkollü olarak araç kullandığı için el konulan ehliyetini 1 hafta önce alan sürücü, yine direksiyon başında alkollü halde yakalandı. O yakalanmasına sinirlendi, arkadaşı ise aracın yanında uyudu.

Yer Konya! Ehliyetini yeni almıştı, alkollü halde direksiyonda yakalandı

İhlas Haber Ajansı’nda yer alan haberdeki iddiaya göre; gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde denetleme yapan trafik polisleri, şüphe üzerine 42 RE 130 plakalı otomobili durdurdu.

Trafik polisleri belge kontrolü yaptığı sürücü M.F.'yi alkol muayenesinden geçirdi. Alkolmetreye üfleyen sürücü M.F.'nin 1.58 promil alkollü olduğu tespit edildi.

yer-konya-ehliyetini-yeni-almisti-alkollu-halde-direksiyonda-yakalandi.jpg

“EHLİYETİMİ 1 HAFTA ÖNCE ALMIŞTIM” FERYADI

Yapılan test sonrası ehliyetine el konulacağını öğrenen sürücü M.F., “Ehliyet gitti. 1 hafta önce almıştım ehliyetimi” diyerek bağırıp cüzdanını yere attı.

M.F. daha sonra aracı teslim alması için bir arkadaşını aradı. M.F. beklemesine rağmen arkadaşı gelmeyince amcasının oğlunu aradı ve aracı amcasının oğlu aldı.

Sürücü ile polis arasında diyaloglar yaşanırken, sürücünün yanındaki alkollü arkadaşının araç yanında uyuması dikkat çekti.

yer-konya-ehliyetini-yeni-almisti-alkollu-halde-direksiyonda-yakalandi-001.jpg

Alkollü sürücüye yasal sınırın üzerinde alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 lira para cezası kesilirken, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

yer-konya-ehliyetini-yeni-almisti-alkollu-halde-direksiyonda-yakalandi-002.jpg

Alkollü sürücü M.F.’nin ehliyetine yine alkollü araç kullanmaktan 2 ay el konulduğu ve ehliyetini yakın zamanda geri aldığı öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.