Birlik Vakfı Haber Dairesi’nde

Birlik Vakfı Başkanı Abdi Parlak, yönetim kuruluyla birlikte Haber Dairesi’ni ziyaret etti. Başkan Parlak, yeni medya alanındaki hızlı ilerleyişinden dolayı Haber Dairesi yöneticilerini tebrik etti.

Birlik Vakfı Haber Dairesi’nde

Birlik Vakfı Başkanı Abdi Parlak, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Eşgin ile birlikte Haber Dairesi’ni ziyaret etti.

Ülkemizde medya alanında son dönemde yaşanan gelişmelerin dikkat çektiğini belirten Parlak, artık yeni medyanın özellikle haber almada ayrı bir önem kazandığını ifade etti.

Bu alanda Konya’da sürdürülen gelişmelerin de sevindirici olduğunu dile getiren Parlak, kısa süre önce internet sitesi ve sosyal medyadan yayın hayatına başlayan Haber Dairesi’nin başarılı çalışmaların altına imza attığını söyledi. Abdi Parlak, başta Konya olmak üzere ülkemiz ve dünyada yaşanan gelişmelerden Haber Dairesi aracılığıyla anında haberdar olduklarını kaydetti.

- BİRLİK VAKFI KONFERANSLARI BAŞLADI

Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Parlak, “Geleneksel olarak cumartesi günleri düzenlediğimiz konferanslar, İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına NEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar’ın konuşmalarıyla başladı. Birbirinden değerli konuklarımızın ele aldığı güncel konular ve İslami değerleri gençlerimize aktararak, ahlaklı, yenilikleri takip eden, çalışkan, üretken bir nesil yetişmesine katkı sağlamak için çalışmalarımız devam edecek. Bizlere destek veren gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en doğru haberi en hızlı şekilde okuyucu ve izleyiciye ulaştırmanın çabası içinde olduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.