Ayşe Bülbül, oğlunun isminin verildiği gençlik merkezini ziyaret etti

Şehit Eren Bülbül'ün annesi oğlunun isminin verildiği gençlik merkezini ziyaret etti.

Ayşe Bülbül, oğlunun isminin verildiği gençlik merkezini ziyaret etti

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017'de terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun isminin verildiği gençlik merkezini ziyaret etti. Geçtiğimiz ocak ayında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla açılışı yapılan Ortahisar ilçesindeki Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezine gelen anne Bülbül'ü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile merkez müdürü Esra Kılıç Alemdaroğlu karşıladı.

Anne Bülbül, gençlik merkezinde bulunan birimleri gezerek, Alemdaroğlu'ndan kurslar hakkında bilgiler aldı. Gençlik merkezinde bulunan dene yap atölyesine de oğlunun isminin verildiğini gören anne Bülbül, oldukça duygusal anlar yaşadı. Oğlunun fotoğrafını elleriyle seven anne Bülbül, "Çektirdiği bu resmi hatırlıyorum." diyerek, gözyaşlarına hakim olamadı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan anne Bülbül, oğlunun unutulmadığı için herkese teşekkür ederek, minnettar olduğunu söyledi. Anne Bülbül, Şehit Bülbül'ün isminin Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafında yaptırılan yetimhane, yurt ve su kuyularına verilerek yaşatıldığını ifade ederek, "Onlarla ben gurur duyuyorum. Ama Eren'imin acısını da hiçbir zaman unutamıyorum. Eren'in çektiği çileler ve yok günlerinde yaşadıklarını ben unutamıyorum. Bu kadar yapılan şeyler Eren'i bana bir saat bile unutturmuyor. Ama yine de sizlere ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.  

whatsapp-image-2021-04-14-at-15-53-05.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.