Bakan Kurum, Konyaspor standını ziyaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Konya Günleri”nin açılışının ardından beraberindekilerle standları bir bir gezdi. Konyaspor Kulübü’nün açtığı standı da ziyaret eden Bakan Kurum ve beraberindekilere Konyaspor kaşkolu takıldı.

Bakan Kurum, Konyaspor standını ziyaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği “Konya Günleri”ne katıldı. Bakan Kurum, burada yaptığı konuşmada Konyaspor için ayrı bir parantez açtı.

"KONYASPOR'UMUZ, KONYA'NIN EN BÜYÜK MARKALARINDAN BİRİ"

Murat Kurum, “Bu organizasyonların her biri; pek çok değerimizin, markamızın tanıtımına büyük katkı sağladı. Konya’nın en büyük markalarından biri de hiç şüphesiz Konyaspor’umuz, Anadolu Kartallarımız, memleketimizi büyük bir başarı ile temsil ediyor, bizleri gururlandırıyor.
Bu anlamda başta Başkanımız Fatih Özgökçen olmak üzere, Teknik Direktörümüz İlhan Palut’u ve teknik ekibi, sahada ter döken tüm futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

BAKAN KURUM VE BERABERİNDEKİLERE KONYASPOR KAŞKOLU TAKILDI

Bakan Kurum, “Konya Günleri” açılış töreninin ardından beraberindekilerle standları bir bir ziyaret etti. Konyaspor Kulübü’nün açtığı standı da ziyaret eden Bakan Kurum ve beraberindekilere Konyaspor kaşkolu takıldı.

bakan-kurum-konyaspor-standini-ziyaret-etti.jpg

bakan-kurum-konyaspor-standini-ziyaret-etti-001.jpg

bakan-kurum-konyaspor-standini-ziyaret-etti-002.jpg


Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.