Konyaspor'un genç yıldızına Trabzonspor'dan sıkı takip!

Konyaspor'da gelecek vadeden ve A Takıma yükselen Milli futbolcu Mehmet Ali Büyüksayar'a Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'un talip olduğu iddia edildi.

Konyaspor'un genç yıldızına Trabzonspor'dan sıkı takip!

Yeşil beyazlı ekibin 18 yaşındaki Milli futbolcusu Mehmet Ali Büyüksayar'ı Karadeniz ekibi Trabzonspor'un takibe aldığı ve ara transfer döneminde genç yıldızı kadrosunu dahil etmek istediği iddia edildi.

İşte Karadeniz Gazetesi’nde yer alan 'Milli takımın genç yıldızı Fırtına'nın radarında' başlıklı haber:

"Oyuncunun adı; Mehmet Ali Büyüksayar… Takımı Konyaspor… Henüz 18 yaşında. Raket gibi bir sol ayağı var. Sağ kenar ve sol kenarda oynuyor. U18 Milli Takımı’nda parladı ve U19 Milli Takımı’na alındı. Trabzonspor, Mehmet Ali Büyüksayar için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

İhsan Derelioğlu ve İzleme Komitesi’nin defalarca takip ettiği Mehmet Ali Büyüksayar için Konyaspor ile pazarlıklar sürüyor. Kurmayların hedefi, bu genç yeteneği bir başka takıma kaptırmamak. Şartlarda anlaşma sağlanması halinde Mehmet Ali Büyüksayar, devre adasında bordo-mavili takımın yolunu tutacak.

ARA transferde daha çok geleceği olan gençler üzerine planlamalar yapan Trabzonspor, bu plan doğrultusunda ilk yeteneği takıma katmak için girişimlere hız verdi. Uzunca bir süredir İzleme Komitesi’nin takip ettiği bu oyuncu Konyaspor altyapısından yetişen Mehmet Ali Büyüksayar.

18 yaşında olan genç yetenek Mehmet Ali Büyüksayar, raket gibi bir sol ayağa sahip. Kolay adam eksilten, iyi ortalar yapan ve çok teknik bir yapıya sahip olan Mehmet Ali Büyüksayar, bu sezon büyük umutlarla başlayan ancak iptal edilen Rezerv Lig’de 3 maç oynadı ve 2 gol attı.

Tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mehmet Ali Büyüksayar, U18 Milli Takımı’nın formasını 8 kez giydi. Buradan U19 Milli Takımı’na alınan genç yetenek ay-yıldızlı formayı 3 kez giydi. Trabzonspor İzleme Komitesi Sorumlusu İhsan Derelioğlu’nun Mehmet Ali Büyüksayar transferiyle bizzat ilgilendiği en kısa süre içinde bu işi resmiyete dökmek istediği ifade edildi.

Konyaspor yönetimi ve oyuncuyla yapılan görüşmeleri iyi gittiği de gelen bilgiler arasında. Büyük bir aksilik yaşanmaması halinde Mehmet Ali Büyüksayar ara transfer döneminde bordo-mavili takıma katılacak.

RAKET GİBİ SOL AYAĞI VAR

Konyaspor altyapısından yetişen Mehmet Ali Büyüksayar, kanatlarda ve 10 numara bölgesinde görev yapıyor. Çok iyi bir sol ayağa sahip olan 18 yaşındaki Mehmet Ali Büyüksayar’ı seyredenler, “Geleceği çok parlak” yorumunu yapıyor.

konyasporun-genc-yildizina-trabzonspordan-siki-takip-001.jpg

konyasporun-genc-yildizina-trabzonspordan-siki-takip.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.