Başkan Çebi’den Abdülkerim atağı!

Beşiktaş bir süredir peşinde olduğu Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakçı için yeni bir hamle daha yaptı. TFF seçimlerinde Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir araya geldi.

Başkan Çebi’den Abdülkerim atağı!

Beşiktaş bir süredir peşinde olduğu Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakçı için yeni bir hamle daha yaptı. TFF seçimlerinde Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir araya geldiği kaydedildi. Başkan Çebi, 26 yaşındaki savunma oyuncusunun transferiyle ilgili temaslarda bulundu.

1.jpg

Takvim'in haberine göre Konyaspor'un 5 milyon Euro'dan kapıyı açtığı Abdülkerim için ilk olarak 2 milyon Euro öneren Beşiktaş Başkanı Çebi'nin dünkü görüşmede bu rakamı biraz daha artırdığı iddia edildi. Transferle ilgili görüşmelerin kısa süre içinde somut hale gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Başkan özgökçen ise Abdülkerim Bardakçı’nın transferi ile ilgili Şu ana kadar Konyaspor'u tatmin edici; en azından transfer piyasasına uygun bir teklif söz konusunun olmadığını ve oyuncularından memnun olduklarını ifade etmişti.

2.jpg

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.