Başkan Özgökçen’den Süper Lig açıklaması!

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, basketbol’da Süper Lige çıkmak için önlerinde sadece 1 maç kaldığını belirterek “İnşallah cumartesi günü oynayacağımız maçı da aynı atmosferde oynayıp aldığımız takdirde hedefimize ulaşmış olacağız”dedi.

Başkan Özgökçen’den Süper Lig açıklaması!

Basketbol Erkekler 1. Lig play-off final serisi üçüncü maçında Beysu Konyaspor Basketbol, Samsunspor’u 91-74 mağlup ederek seride öne geçerek Süper Lig’e bir adım daha yaklaştı.

Zorlu karşılaşma sonrasında Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen büyük bir sevinç yaşarken, mutluluğunu taraftarlarla paylaştı. Karşılaşma sonunda açıklama yapan Başkan Özgökçen, basketboldaki hedeflerine ulaşmak için bir maç kaldığını söyledi.

2-004.jpg

Cumartesi günü oynayacakları karşılaşmayı da kazanmak istediklerini ifade eden Başkan Özgökçen, “ Bir hedef koymuştuk kendimize. Hem futbolda hem basketbolda. Basketbolda son bir maç. Hep söylüyorum basketbolu futboldan hiç bir zaman ayırt etmedik. Bugünde sağolsun Konyalı taraftarlarımız yanımız da oldu. İnşallah cumartesi günü oynayacağımız maçıda aynı atmosferde oynayıp aldığımız takdirde hedefimize ulaşmış olacağız” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Özgökçen twitter hesabından paylaşımda bulunarak şampiyonluk için tarih ve saat verdi.

1-003.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.