Başkan Koç’tan TFF’ye sert tepki

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Koç’tan TFF’ye sert tepki

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Koç, MHK’nın hakem kararından haberlerinin olmadığını belirterek, “ 8 Mart tarihinde alınan karar, tüm ülke futbolunu karman çorman hale getiren bir adımdır. Ne kadar endişeli olduğumuzu paylaşmakta, üzülerek de olsa haklı çıktığımızı görüyoruz Türk futbolu olarak istikrarlı bir şekilde geriye doğru giden bir sisteme sahibiz. Fenerbahçe Spor Kulübü yıllardır bu sistemin mağdurlarından biridir. MHK'nın hakem kararından haberimiz yoktu. Aylarca süren bir çalışma olduğunu düşünmüyoruz. Bu liste hakemlik müessesesi tarafından mı yapıldı yoksa başkası tarafından hakemlerin eline mi tutuşturuldu?"

Fenerbahçe nefretinin TFF’nin damarlarına sirayet ettiğini kaydeden Başkan Ali Koç, “ Fenerbahçe nefreti, TFF'nin damarlarına öyle sirayet etmiş ki, Fenerbahçe bir açıklama yaptığında, açıklamanın mürekkebi kurumadan apar topar cevap verip, tehdit etme cüretini gösterdiler. TFF'ye buradan sesleniyorum. Yüreğiniz varsa bizim hakkımızda, Fenerbahçe SK hakkında savcılığı gidin suç duyurusunda bulunun hadi bakalım" diye konuştu.

4 büyükler arasındaki maçların son derece gergin ve zorlu geçtiğini dile getiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Hakem ataması, hafta içi yapıldı biliyorsunuz. Hepimiz biliyoruz, 4 büyükler arasındaki mücadeleler, puan tablosu nasıl olursa olsun son derece gergin ve zor maçlardır. Trabzonspor maçının tarihi, 16 Şubat'ta açıklandı ve 3 Mart 23.55'te hakem açıklandı. Aynı gece, Zorbay Küçük, Alanyaspor-Gaziantep FK maçını yönetti ve bu maç uzatmalara gitti. 23.00 sularında maç sonuçlandı. 23.22'de, hafta sonu oynanacak maçla ilgili TFF, Zorbay Küçük'e tebligatını yaptı. İşini doğru, becerikli yapan, geleneklerine sadık kalan bir anlayışla bu atama yapılsaydı, konuların böyle gerçekleşmesi söz konusu değildi. Biz, bir müdahale olduğunu düşünüyoruz bu sebeple. Olmadıysa, son derece amatör bir yaklaşım. Zorbay Küçük'ün gece yarısında maça atanmasının altında bir şeyler var mıdır?" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.