Başkan Özgökçen’den taraftara uyarı!

Perşembe ve Cumartesi günü final serisinde Samsunspor’u konuk edecek Konyaspor’da hazırlıklar sürerken, Başkan Fatih Özgökçen takımın antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve oyunculara zorlu karşılaşma öncesinde moral verdi.

Başkan Özgökçen’den taraftara uyarı!

Misli.com Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Perşembe günü Samsunspor’u konuk edeck olan Konyaspor Basketbol’da hazırlıklar yoğun tempoda sürüyor.

Antrenör Engin Gençoğlu yönetiminde sürdürülen antrenmanlarda oyuncuların hırslı olmaları teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Yeşil-beyazlılar yarın yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

“HEDEFİMİZ SÜPER LİG”

Perşembe ve cumartesi günü final serisinde Samsunspor’u konuk edecek Beysu Konyaspor’da hazırlıklar sürerken, Başkan Fatih Özgökçen ziyaret ederek teknik heyet ve oyunculara zorlu karşılaşma öncesinde moral verdi.

Sezon başında hedeflerinin Süper Lig olduğunu kaydeden Başkan Özgökçen, “ Sezon başında hedef belirlemiştik. Futboldan basketbolu hiç ayırmadık. Hedefimiz Süper Lig. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Samsun'dan hedefimiz en azından 1 galibiyetti ve o galibiyeti aldık. Mücadele olmadan hiçbir şey olmuyor. Mücadele ettikçe sonuç da geliyor. İkinci maç uzatmalara gitti ve galip geldik. Son saniyesine kadar bizleri heyecanlandıran bir maçtı. Konya, inanıyorum ki 3. maça hazır bir şekilde salonu dolduracak. Arkadaşlar da mücadele ederek gereğini yapacaklar diye umut ediyorum. 100. yıl kutlamalarımız devam ediyor. Festival alanında dev ekran kurup karşılaşma orada izlenilecek. Taraftarlarımız buradan da izleyebilir. Konya şehri basketbolu çok seviyor ve istiyor. Bu kadar özlem duyulan bu organizasyonun en üst seviyesinde olmayı hak ediyoruz, istiyoruz ve bunu başaracağız” dedi.

konyaspor-004.jpg

“HASSAS DAVRANACAĞIZ”

Samsun’da ikinci maçta çıkan olayları da değerlendiren Başkan Özgökçen, “Arkadaşlar telefonla bizi aradılar. Gerekeni söyledik. Burada oynayacağımız maçlar için güvenlik önlemlerini çok üst düzeyde tutacağız. Taraftarlarımızdan rica ediyorum, sahaya en ufak bir yabancı madde dahi atılmaması gerekiyor.  Ufak bir yanlış anlaşılma dahi başka sonuçlara sebebiyet verebilir. Bu konuda hassas davranacağız” diye konuştu.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.