Beşiktaş’tan Abdülkerim Bardakçı harekatı!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Konyaspor'un tecrübeli stoperi Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor yönetimi ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Beşiktaş’tan Abdülkerim Bardakçı harekatı!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Konyaspor'un milli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor yönetimi ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Bu transferde Galatasaray ve Fenerbahçe ile yarışmak istemeyen Beşiktaş, sezon sonunu beklemeden transferi noktalamak istiyor. Oyuncunun da siyah-beyazlı formayı giyme arzusu ve mukavele yenilerken aldığı kolaylık sözü nedeniyle, bu transferin 2 milyon Euro civarında bir rakama noktalanacağı ifade edildi. Konyaspor yönetiminin ise  Abdülkerim Bardakçı’nın satışından 3-4 milyon Euro civarında para kazanmayı hedefliyor.

Konyaspor yönetiminden resmi bir açıklama yapılmazken, genç stopere sadece Türkiye’den değil Avrupa’dan da bazı takımların ilgilendiği öğrenildi.

Başkan Özgökçen ise daha önce yaptığı açıklamada ise Abdülkerim Bardakçı’nın transferinin sezon sonu konuşulacak bir konu olduğunu ve ligin devam ettiğini ifade etmişti.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum