Konyaspor’da Amir fırtınası

Konyaspor'da transferin gözde isimlerinden olan Amir Hadziahmetovic, 4-1 kazandıkları G.Antep FK karşısında sahanın en iyisi oldu.

Konyaspor’da Amir fırtınası

Konyaspor'da transferin gözde isimlerinden olan Amir Hadziahmetovic, 4-1 kazandıkları Gaziantep FK karşısında sahanın en iyisi oldu.

25 yaşındaki Boşnak orta saha; 1 gol, 1 asistle oynadığı maçta 3 kilit pas (şut pası), 6/9 uzun top isabeti, % 88 pas başarısı, 4 top kazanma istatistikleri tutturdu.  Bu sezon 31 maçta forma giyen Bosna Hersekli futbolcu 2 gol 3 asistlik performans sergilerken, 2789 dakika sahada kaldı.

Öte yandan Konyaspor ile lig başlamadan sözleşme uzatan Hadziahmetovic, transferin gözde isimlerinden. Genç futbolcuya Belçika ekibi Anderlecht’in ciddi şekilde ilgilendiği kaydedilirken, Udinese de Amir’i kadrosuna katmak adına menajerler aracılığıyla mesaj gönderdiği belirtildi.

Konyaspor’un oyuncunun bedelini 5 milyon Euro olarak belirlediği ifade edilirken, Bosna Milli Takımı’nda da forma giyen Amir’in yaz transfer döneminde satılmasına yüksek ihtimal olarak bakılıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.