Cikalleshi, Antalyaspor’a karşı gol sessizliğini bozmak istiyor

Konyaspor’un, Antalyaspor karşısında en büyük kozlarından biri yine Arnavut golcü Sokol Cikalleshi olacak. En son Antalyaspor’a karşı golünü 7 yıl önce atan tecrübeli futbolcu yarınki maçta gol orucunu bozmak istiyor.

Cikalleshi, Antalyaspor’a karşı gol sessizliğini bozmak istiyor

Süper Lig’in 17.haftasında Konyaspor yarın Antalyaspor’u konuk edecek. Teknik Direktör İlhan Palut ile birlikte 16 maçta 8 galibiyet 6 beraberlik ve 2 yenilgi alarak ikinci sırada bulunan yeşil-beyazlılar zirve yarışını Antalyaspor karşısında da sürdürmek istiyor.

Özellikle İlhan Palut döneminde daha fazla hücumu düşünen bir takım haline bürünen ve gol yollarında daha etkili olan Konyaspor’un, yarın Antalyaspor karşısında en büyük kozlarından biri yine Arnavut oyuncu Sokol Cikalleshi olacak.

Geride kalan 16 haftada 5 gol, 1 asist ile takımına katkı sağlayan, golcü futbolcu Antalyaspor’a karşı ise uzun süredir sessiz. Kırmızı Beyazlı ağları son olarak Başakşehir’de oynarken 2015 2016 sezonunda, 15 Ağustos 2015 günü 3-2 mağlubiyetle sonuçlanan müsabakada 1 defa sarsan 31 yaşındaki futbolcu, o günden sonra ligde oynanan  karşılaşmalarda forma giydi ancak gol sevinci yaşayamadı.

Tecrübeli futbolcu, yarınki mücadelede gol ya da goller atarak bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.