Fatih Karagümrük - Konyaspor rekabeti öncesi tüm detaylar

Süper Lig’in 18. haftasında yarın oynanacak Fatih Karagümrük – Konyaspor müsabakasıyla birlikte iki takım ligdeki 5’nci randevularına çıkacak. Geride kalan maçlarda rakipler birbirlerine 2’şer kez üstünlük kurdu.

Fatih Karagümrük - Konyaspor rekabeti öncesi tüm detaylar

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük, Konyaspor’u ağırlayacak. Yarın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak mücadelede ekipler birbirine 5’nci kez rakip olacak.

Konyaspor geride kalan 17 hafta sonunda 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 26 puan toplarken, Fatih Karagümrük ise 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 19 puan elde etti.

Konyaspor ile Fatih Karagümrük, bu mücadeleyle beraber Süper Lig tarihinde 5. kez karşı karşıya gelecek.

Aralarında daha önce oynanan 4 maçta Konyaspor 2 kez sahadan galip ayrılırken, Fatih Karagümrük de 2 defa rakibini mağlup etti. Bu maçlarda Konyaspor 11 kez gol sevinci yaşarken, Fatih Karagümrük 6 defa fileleri havalandırdı.

Geçen sezon 16. haftada İstanbul’da oynanan maçta Konyaspor rakibini 4-1 mağlup ederken, iç sahada oynanan 35. haftadaki randevuyu ise Fatih Karagümrük 2-1’lik skorla kazanmıştı.

konyaspor-fatih-karagumruk-rekabeti-oncesi-tum-detaylar.jpg

KONYASPOR SAĞLAM'LA İKİNCİ KEZ

Fatih Karagümrük - Konyaspor maçına dijital atama yöntemiyle tayin edilen Kadir Sağlam, Yeşil beyazlı ekibin bu sezon ikinci kez bir maçında düdük çalacak.

Süper Lig’de geçen sezon göreve başlayan Ankara bölgesi hakemi Sağlam, bu sezon 7 maçta görev alırken 3 maçı ev sahibi, 5 maçı konuk ekip kazandı.

Kadir Sağlam, söz konusu maçlarda ev sahibi futbolculara 21 sarı, 1 kırmızı karta başvururken, konuk takım futbolcularına ise 16 sarı kart gösterdi.

Sağlam, Konyaspor’un 14. Haftada deplasmanda 2-1 galip geldiği Kayserispor müsabakasında düdük çalmış, her iki takım futbolcularına da 4’er kez sarı kart göstermişti.

KARAGÜMRÜK'ÜN BU SEZON İLK MAÇINI YÖNETECEK

Sağlam, bugüne kadar 1'i Süper Lig olmak üzere Fatih Karagümrük'ün ise 6 maçında görev yaptı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de İstanbul ekibinin iç sahada Kayserispor ile oynanan maçını yönetmiş ve Fatih Karagümrük karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmıştı.

konyaspor-fatih-karagumruk-rekabeti-oncesi-tum-detaylar.jpeg

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta evinde Sivasspor’a da puan kaptıran Konyaspor, 2023’ün ilk deplasman maçında, son 2 haftada rakiplerini gol yağmuruna tutan Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Peki Fatih Karagümrük - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar.

FATİH KARAGÜMRÜK - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma yarın saat 13:30’da başlayacak.

FATİH KARAGÜMRÜK - KONYASPOR MAÇI NEREDE?

Fatih Karagümrük, Konyaspor’u Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuk edecek.

FATİH KARAGÜMRÜK - KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig’in 18. haftasında görev alacak hakemleri dijital atama yöntemi ile belirledi. Konyaspor’un yarın Fatih Karagümrük ile  oynayacağı maçı Kadir Sağlam yönetecek. Ankara Bölgesi hakemi Sağlam’ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy.

FATİH KARAGÜMRÜK - KONYASPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Fatih Karagümrük ile Konyaspor’un karşılaşacağı Süper Lig 18. Hafta maçının VAR hakemini henüz açıklamadı. TFF’nin VAR ve AVAR hakemlerini maç günü açıklaması bekleniyor.

FATİH KARAGÜMRÜK - KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (FATİH KARAGÜMRÜK - KONYASPOR CANLI ANLATIM)

Fatih Karagümrük - Konyaspor maçı beIN Sports tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.