İbrahim Sehic, gergin geçen Galatasaray maçıyla ilgili konuştu

Konyaspor’un tecrübeli file bekçisi İbrahim Sehic, bu sezon ilk gol yediği Galatasaray karşılaşmasında yaşanan gerginlik ve gördüğü kırmızı kartla ilgili konuştu.

İbrahim Sehic, gergin geçen Galatasaray maçıyla ilgili konuştu

Yeşil beyazlı ekibin başarılı eldiveni İbrahim Sehic, Antalya kampında Tivibu Spor’a Galatasaray maçında yaşananları değerlendirdi.

Maç boyunca gergin bir atmosfer yaşandığını belirten İbrahim Sehic, “Şöyle belirtmek isterim; Maç boyunca zaten gergin başlayan bir maç vardı karşılıklı atılan gollerden sonra. Çok gergin bir maçtı, taraftarlardan gelen bir baskı vardı taraftarların. Tabi bunların hepsi futbolun içinde olan şeyler.

Atılan paralar olabilir. Bu yüzden en sonda maçın sonlarına doğru gelen bir golden sonra ben de biraz orada duygularıma hakim olamadım gerginlikten dolayı. Tabiki de bundan sonra arkadaşlarımdan da özür dilerim. Bu şekilde bir durum yaşanmaması gerekiyordu” ifadelerine yer verdi.

Konyaspor'un Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray'a 2-1 yenildiği mücadelede kaleci İbrahim Sehic, Sarı kırmızılı oyuncu Icardi’ye çok sinirlenmiş ve 89. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görmüştü.

Sehic'in Konyaspor formasıyla ilk, Türkiye kariyerinde 2. kırmızı kartı olmuştu.

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.