İlhan Palut: Biz Ahmet'i asla unutmayacağız

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, takımının başarılı stoperi Ahmet Çalık'ın vefatıyla büyük üzüntü yaşadığını belirterek, “İnsan hafızası unutmaya programlı, böyle yaratılmışız ama biz Ahmet'i asla unutmayacağız. " dedi.

İlhan Palut: Biz Ahmet'i asla unutmayacağız

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Ne söylesek yetersiz, ne söylesek anlamsız kalıyor. Anne babası için muhteşem bir evlat, ağabeyi için muhteşem bir kardeş, Türk futbolu için çok değerli bir sporcu, arkadaşları için kardeşten de öte bir karakter, ihtiyacı olan için çok büyük bir yardımseverdi." ifadelerini kullandı.

Merhum futbolcunun çok değerli bir insan olduğuna dikkati çeken Palut, şunları kaydetti:

"Bu kadar geçen zamanın sonunda Ahmet'in acısı yüreğimizde, gönlümüzde hep ilk günkü gibi duruyor. Elbette hayat devam ediyor. Çalışıyoruz, maçlara çıkıyoruz. Yeri geldiği zaman seviniyoruz ama bir gün bile onu unutmuyoruz. İnsan hafızası unutmaya programlı, böyle yaratılmışız ama biz Ahmet'i asla unutmayacağız. Tesiste, stadyumun her köşesinde ona ait hatıralarımız var. Yüreği yanan anne, babasına ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun Ahmet kardeşimin."

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.