İlhan Palut: Türk takımlarının en büyük sıkıntısı kadro mühendisliği

UEFA Konferans Ligi 2. Ön eleme eşleşmesini değerlendiren İlhan Palut, rakiplerini hafife almadıklarını ve oynayacakları iki maçı da kazanarak tur atlamak olduğunu söyledi.

İlhan Palut: Türk takımlarının en büyük sıkıntısı kadro mühendisliği

UEFA Konferans Ligi 2. Ön eleme eşleşmesini değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, rakiplerini hafife almadıklarını ve oynayacakları iki maçı da kazanarak tur atlamak olduğunu söyledi.

Avrupa Kupalarında Türk takımlarının başarısızlıklarını da değerlendiren genç teknik adam, kadro istikrarını yakalamadan maçlara başlandığını ifade etti. Palut, en büyük sıkıntılarının kadro mühendisliğinin olduğunu ifade ederek,“Galatasaray'ın PSV maçına bakıyorum, Beşiktaş'ın 1 yıl önce Yunanistan'da oynadığı PAOK maçındaki kadrosuna bakıyorum.  Çok kritik ön eleme maçlarına bizim takımlarımız hiçbir hazırlık yapmadan çıkıyorlar. Ne kadro hazırlığı, ne takımın beraber çalışma süresi, bir sene önceki kadro istikrarını yakalamadan Avrupa kupalarına başlıyoruz. Maalesef takımlarımızın birçoğu bu yüzden daha ön elemede başarısız oluyor. En büyük sıkıntımız kadro mühendisliği. Bunun sonucunda da Türk takımları Avrupa Kupalarında geride kalıyor. ”diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.