İlhan Palut’tan ‘hazır olun’ uyarısı!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, kupa maçları dahil çok yoğun bir fikstürün kendilerini beklediğini belirterek, “Her oyuncumuzun hazır olması ve daha geniş bir kadro ile lig ve kupa yarışını sürdürmek bizim adımıza daha sağlıklı olacak" dedi.

İlhan Palut’tan ‘hazır olun’ uyarısı!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda Perşembe günü evinde Bodrumspor’u ağırlayacak Konyaspor’u yoğun bir maç takvimi beklerken, Yeşil beyazlı ekibin teknik patronu İlhan Palut, kupa ve lige önem verdiklerini vurguladı.

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın takıma olumlu etki ettiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Sakat oyuncularımızın takıma dönmesi ve elimizde yeterince verim alamadığımız isimlerin yeniden olayın içine girmesi ve hazırlanması açısından lig arası iyi oldu” dedi.

Palut, kupa maçlarının da dahil olacağı çok yoğun bir fikstürün kendilerini beklediğini ifade ederek, “Bu çalışmalardan sonra her oyuncumuzun hazır olması ve daha geniş bir kadro ile lig ve kupa yarışını sürdürmek bizim adımıza daha sağlıklı olacak” şeklinde konuştu.

Aralıksız lig yarışında takımların da planlarını daha iyi yapma şansına sahip olacağının altını çizen İlhan Palut, “Erken bir dönemde son düzlüğe girilecek ve takımların da ritim yakalaması adına faydalı olacak. Savunmadaki duruşumuzu aksatmadan hücumda daha coşkulu bir futbol oynamak hedefindeyiz” dedi.

ilhan-paluttan-hazir-olun-uyarisi.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.