İlhan Palut’tan merak uyandıran paylaşım

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada tatile çıktı. Palut’un eşiyle birlikte paylaştığı fotoğraf merak uyandırdı. Yapılan araştırmalar sonrası Palut ailesinin İtalya’nın tarihi kenti Roma’da olduğu öğrenildi.

İlhan Palut’tan merak uyandıran paylaşım

Konyaspor’da teknik heyet ve sporcular Katar’da düzenlenecek FIFA 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada izne ayrılırken bir çok isim  yurt dışına çıktı.

24 Kasım Perşembe gününe kadar izin yapacak Konyaspor’da futbolcuların yanı sıra Teknik Direktör İlhan Palut da yurt dışına çıkanlar arasında yerini aldı.

Palut, ailesiyle birlikte İtalya’da tatile çıkarken, renkli ve bir o kadar popüler olan tarihi birçok meydan ve sarayların bulunduğu Roma’da ailesiyle gezerek stres attı.

Teknik Direktör İlhan Palut, tarihi meydanların birinden de eşiyle birlikte özçekim yaparak günün tadını çıkardı.

Konyaspor’da teknik heyet ve futbolcular 10 günlük izin sonrası 24 Kasım Perşembe günü Kayacık Tesisleri'nde toplanarak çalışmalarına başlayacak.

Yeşil beyazlılar, 28 Kasım Pazartesi günü Bosna Hersek’e gidecek ve bir gün sonra saat 18.00’de Grbavica Stadı'nda kardeş kulübü Zeljeznicar ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

konyaspor-teknik-direktoru-ilhan-palut-dunya-kupasi-nedeniyle-lige-verilen-arada-tatile-cikti-palutun-esiyle-birlikte-paylastigi-fotograf-merak-uyandirdi-yapilan-arastirmalar-sonrasi-palut-ailesinin-italyanin-tarihi-kenti-romada-oldugu-ogrenildi.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.