İlhan Palut’tan transfer açıklaması! İnen uçaklar benim için en son kısım

İlhan Palut, kendisine yöneltilen transfer sorusuna, “Burada isek son çare olarak transferi görürüz. Ben geliştirmeye çalışacağım. Geliştirmeye bakacağız. İmza törenleri, imzalar, inen uçaklar benim için en son kısım” şeklinde cevap verdi.

İlhan Palut’tan transfer açıklaması! İnen uçaklar benim için en son kısım

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçını değerlendirdi, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Tecrübeli teknik adam, transferle ilgili sorulan soruya, “Eksik bölgelerimiz olabilir. Fazla bölgelerimiz de var. Buradaki dengeyi sağlamamız lazım. Bir takım kurgusu zaman ister üma işin o sonuç bölümünü almak özel oyuncu gerektirir. Peki bizde özel oyuncu var mı? Evet var.

Yeteri performansı bazı noktalarda alamıyoruz. İyileştirme anlamında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Transfer tamamen yönetim çalışmasıdır. Biz burada sadece gerekli durumları raporlarız. Raporumuz da hazır. Ama yeterince zamanımız olacak” şeklinde cevap verdi.

Takımda organizasyon ve hücum anlamında bireysel performansları ön plana çıkarmaya çalışacaklarını ifade eden İlhan Palut, “İnşallah buradan verim alırız. Ne kadar az transfer yaparsak bizim için o kadar iyi olur. Çünkü transferle beslenen bir teknik direktör değilim.

Elimdeki kadrodan maksimum verimi almaya çalışırım, benim burada olma nedenim bu. Transfer işin en kolay tarafı, önemli olan burada doğruyu bulmak ve geliştirmek. Bu yüzden de pes etmiş değilim. Burada isek son çare olarak transferi görürüz, ben geliştirmeye çalışacağım, geliştirmeye bakacağız.

İmza törenleri, imzalar, inen uçaklar benim için en son kısım. Ben de odama geçtiğim zaman ‘4 maçtır kazanamıyorum’ diyorum, bu beni yoruyor. En başta kazanmayı ben de istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.