Palut, Hırvat oyunculardan kıpırdama bekliyor

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, son haftalarda forma vermediği Hırvat oyuncular Robert Muric ve Domagoj Pavicic hakkında konuştu.

Palut, Hırvat oyunculardan kıpırdama bekliyor

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, son haftalarda forma vermediği Hırvat oyuncular Robert Muric ve Domagoj Pavicic hakkında konuştu.

Palut, Hırvat oyuncularla ilgili sorulan soruya, “Ben gözlemlemeye devam ediyorum. Bir kıpırdanma belirtisini mutlaka kayda alacağım, değerlendireceğim. Onlara sırtımı dönmüş değilim” dedi.

İki oyuncunun da antrenmanlarda iyi çalıştığını belirten tecrübeli teknik adam, “Oyuncunun adımlar atması çok önemli. Oyuncunun adımlarına antrenörün karşılık vermesi motive etmesi adına çok önemli. Ben gözlemlemeye devam edeceğim, devam ediyorum. Bir kıpırdanma belirtisini mutlaka kayda alacağım, değerlendireceğim.

Dediğim gibi, onlara sırtımı dönmüş değilim, hiç kimseye sırtımı dönmüş değilim ama gerekli performansı görmediğim anda sıra X oyuncuda sıra Y oyuncuda diyemem. Çünkü bu iş sıra işi değil performans işi. Onun için oyuncu kıpırdanmasına bizim de vereceğimiz pozitif tepkiler mutlaka olacaktır. İkisi de belli kalitede oyuncular, gerçekten belli kalitede oyuncular.

Belli başlı pozitif özellikleri var ama bunu Türkiye liginin şartlarındaki temaslı oyuna, yüksek tempoya, mücadeleye de dönüştürmemiz lazım. Burada bize düşen görevler var, oyuncuya düşen görevler var.

Aslında bu sorunun genel cevabı bende. Hafta hafta bunu konuşmanın, tabi ki sorabilirsiniz, her hafta sorabilirsiniz. Bu sizin göreviniz. Merak edilenler… Ama benim geldiğim yer hep aynı. Tamamen performans odaklı kadrolar kurmaya çalışıyorum.

Antrenman performansı, önceki maçlarda gösterilen performanslar buna dahil. Buradaki pozitif dalgalanmaları inşallah görüp, bu oyuncuları da tekrar kazanmak için dediğiniz gibi, kulübümüzün oyuncuları, yatırımları önemli. Ben de bunun planlaması içerisinde olacağım” ifadelerine yer verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.