Konya’da nefesler tutuldu, maç saati bekleniyor

Konyaspor, Süper Lig’in 29. hafta maçında bugün Fenerbahçe ile karşılaşacak. İlhan Palut'un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından yükselişe geçen Konyaspor çıkışını devam ettirmek istiyor. İşte muhtemel ilk 11'ler.

Konya’da nefesler tutuldu, maç saati bekleniyor

Konyaspor, ligin 29. hafta maçında bugün Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Zorlu karşılaşmaya saatler kala heyecan da artıyor. Konyaspor bu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

3 İSİM UYARILDI

Yeşil beyazlılarda kart cezalısı Guilherme Sitya forma giyemeyecek. Anicic ve Alper Uludağ ise sakatlıklarından dolayı bu maçta yer alamayacak. Öte yandan  Yeşil beyazlı ekipte 3'er sarı kartlı isimlere uyarı yapıldı. Skubic, Cikalleshi ve Kravets bugün de sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Kasımpaşa maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

İlhan Palut'un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından yükselişe geçen Konyaspor, çıkışını devam ettirmek istiyor. Yeşil-beyazlılar ligdeki son 4 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Geçen sezon Konya'da oynanan karşılaşma 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Maçı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Esat Sancaktar yapacak. Bahattin Şimşek ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Konyaspor: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Adil, Jevtovic, Diomande, Sekidika, Hadziahmetovic, Cikalleshi, Daci.

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Novak, Sosa, Gustavo, İrfan Can, Valencia, Pelkas, Thiam.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.