Konyalı iş adamından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e ziyaret

Konya'nın duayen iş adamlarından Kemal Korkmaz, bir dönem yöneticiliğini de yaptığı Konyaspor'un Galatasaray ile oynadığı Süper Lig maçını izlemek için gittiği İstanbul'da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüştü.

Konyalı iş adamından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e ziyaret

Konya'nın tanınmış iş adamlarından Korkmaz Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Korkmaz, bir dönem yöneticiliğini de yaptığı Konyaspor'un, deplasmanda Galatasaray ile oynadığı Süper Lig'in 7. hafta maçını Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumunda izledi.

MAÇ ÖNCESİ BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ 

Kemal Korkmaz maç öncesi geçen ay annesini kaybeden Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek'i makamında ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Özbek'e acı kaybından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Korkmaz, Galatasaray-Konyaspor maçı için de her iki takıma başarılar dileyerek, centilmenliğin ön planda olduğu seyir zevki yüksek bir karşılaşma temennisinde bulundu. 

KARŞILAŞMAYI BİRLİKTE İZLEDİLER

İş adamı Kemal Korkmaz karşılaşmayı Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Locasında Konyaspor'lu yöneticilerle birlikte izledi. Ev sahibi ekibin 2-1 galibiyetiyle sona eren karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kemal Korkmaz, oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Konyaspor'un güzel bir futbol ortaya koyduğunu belirterek ''Haftaya lider giren yeşil beyazlı takımımız ilk 6 haftada aldığı başarılı sonuçların bir tesadüf olmadığını bugün burada da gösterdi. İnanıyorum ki önümüzdeki haftalarda üst sıralardaki yerini korumaya devam edecektir. Heyecanı ve pozisyonu bol, seyir zevki yüksek bir maç oldu. Galatasaray'ı da galibiyetinden dolayı kutluyorum'' dedi.

konyali-is-adamindan-galatasaray-baskani-dursun-ozbeke-ziyaret.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.