Konyalı teknik adam oyuncu takibinde!

Konyalı teknik adam Mehmet Yıldırım, Erzurum'da organize edilen ve 2009 doğumlu gençleri kapsayan 3. grup seçme karşılaşmalarını Genç Milli Takımlar Sorumlu Yardımcısı Şenol Ustaömer ve Genç Milli Takım antrenörleri ile birlikte takip ediyor.

Konyalı teknik adam oyuncu takibinde!

Konyaspor’un eski oyuncusu ve yardımcı antrenörü Konyalı spor adamı Mehmet Yıldırım, Erzurum’da organize edilen ve 2009 doğumlu oyuncuları kapsayan 3. Grup seçme karşılaşmalarını takip ediyor.

Yıldırım ve Genç Milli Takım antrenörleri, oynanacak maçlar sonrasında U14 Milli Takımı ve kulüpler için oyuncu havuzu oluşturacak.

26 Eylül-10 Ekim 2022 tarihleri arasında Erzurum'da oynanan 1. etap maçları ile başlayan seçmelerde 2. etap seçme maçları 20 Ocak-4 Şubat 2023, 3. etap seçme maçları ise 15 Nisan-29 Nisan 2023 tarihleri arasında oynanacak. Kadrolarda her takımda iki kaleci dâhil 20 oyuncu bulunacak.

Adana, Ankara (2), Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul (3), İzmir (2), Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Trakya, Van, İstanbul Amatör bölgelerinden her etapta 20 takımdan 400 sporcunun yer alacağı organizasyon 29 Nisan 2023 Cumartesi günü sona erecek.

Genç Milli Takım antrenörleri ile bölge antrenörlerinin takip edeceği maçlar sonrasında, U14 Milli Takımı ve kulüpler için oyuncu havuzu oluşturulacak.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.