Antalya-Konya maçı meslektaş başkanları tekrar bir araya getirecek

Süper Lig’in 9. Haftasında oynanacak Antalyaspor-Konyaspor mücadelesi, meslektaş başkanları bir araya getirecek. İki başkan geçen sezon Mayıs ayında Antalya’da oynanan maç öncesi, trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın ailesini ziyaret etmişti.

Antalya-Konya maçı meslektaş başkanları tekrar bir araya getirecek

Süper Lig’in 7. Haftasında evinde oynadığı maçta Adana Demirspor’a 3-0 mağlup olan ve 17 Eylül’den sonra Milli aranın yanı sıra 8. Haftayı da bay geçen Antalyaspor, 3 haftalık aranın ardından 9. haftada Konyaspor’u ağırlayacak.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’in yanı sıra Yeşil Beyazlı ekiple oynayacakları maç öncesi gerçekleştirdikleri genel kurulda güven tazeleyen Aziz Çetin için 9. Hafta mücadelesi farklı bir anlam taşıyacak. 

Göreve yaklaşık 16 ay önce başlayan iki avukat başkanın bir araya geleceği maçın sonucu, hukukçu futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Geçtiğimiz sezon 17. haftada iç sahada oynanan maçı Konyaspor 1-0 kazanırken, 36. Haftada Antalya’da oynanan randevuda ise 2 kez öne geçmesine rağmen 3-2 kaybetmişti. Meslektaş başkanlar, bu karşılaşma öncesi de trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor’lu futbolcu Ahmet Çalık’ın ailesini birlikte ziyaret etmişlerdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.